Elinkeinopalvelut Kulttuuri ja vapaa-aika viestintä

Pop up -Joulumaailma Liikeradalle

joulumarkkinat_banneriKauppakeskus Liikeradassa avautuu Riihimäen Joulumaailma 4. joulukuuta. Liikerata täyttyy joulukuuksi pop up -kaupoista, -kahviloista, -myyjäisistä ja ohjelmasta.  Joulumaailma on avoinna 4.–24.12., ja viikonloppuisin tapahtumalavalle nähdään myös kiinnostavaa ohjelmaa.

Joulumaailmaan voivat tulla myymään joulutuotteita paikalliset yritykset ja yhdistykset sekä myyjäistiloista kiinnostuneet yksityishenkilöt.  Myyntipaikkoja on erikokoisia tarpeiden mukaan. Paikat on hinnoiteltu yrityksille ja yhdistyksille erikseen, ja paikat voi vuokrata päiviksi tai koko tapahtumaksi. Myyntipaikat varataan varausjärjestyksessä.

”Paikallisilla yrityksillä ja yhdistyksillä on ainutlaatuinen tilaisuus luoda yhteistä Joulumaailmaa, jolla varmistetaan riihimäkeläisten joulurahojen pysyminen Riihimäellä”, kannustaa kaikkia osallistumaan Riihimäen elinkeinojohtaja Mika Herpiö.

Joulumaailmaan ovat jo lupautuneet Erätukku, Kirjatori, Kotileipomo Laine, Aamuposti ja Posti. Mukana on myös paljon käsityöläisiä.

Myyntipaikan Joulumaailmaan voi varata Riihimäen Tilat ja Kehityksestä Reima Ojaselta sähköpostilla tai puhelimitse 050 401 9005.

Tapahtumaa kolmena joululauantaina

Liikeradan tapahtumalavalle nousee joka lauantai ennen joulua tunnettuja esiintyjiä ja siellä järjestetään kilpailuja. Avajaiset ovat perjantaina 4.12. ja tapahtumia on ainakin lauantaisin 5., 12. ja 19.12.

Joulumaailman liikkeet ovat auki

  • ma–pe kello 11–19
  • la–su kello 10–19

Joulumaailma on auki jouluaattoon asti. Joulumaailman jälkeen Liikerata ei tyhjene, sillä osa yrityksistä aikoo pitää pop up -kauppoja auki vielä joulun jälkeenkin.

Lue lisää Liikeradalta!

Lisätietoja
Riihimäen kaupungin elinkeinojohtaja Mika Herpiö, p. 040 500 3345

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@riihimaki.fi


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Kommentit on suljettu.