Elinkeinopalvelut Kulttuuri ja vapaa-aika Viestintä

Pop up -Joulumaailma Liikeradalle

Joulumaailmabanneri 2016Kauppakeskus Liikeradassa aukeaa Riihimäen Joulumaailma marraskuussa. Liikerata täyttyy marras-joulukuuksi pop up -kaupoista, -kahviloista, -myyjäisistä ja ohjelmasta.  Joulumaailma on avoinna 8.11.–24.12., ja kahtena viikonloppuna joulukuussa nähdään myös kiinnostavaa ohjelmaa.

Joulumaailmaan voivat tulla myymään joulutuotteita paikalliset yritykset ja yhdistykset sekä myyjäistiloista kiinnostuneet yksityishenkilöt.  Myyntipaikkoja on erikokoisia tarpeiden mukaan. Paikat on hinnoiteltu yrityksille ja yhdistyksille erikseen, ja paikat voi vuokrata päiviksi tai koko tapahtumaksi. Myyntipaikat varataan varausjärjestyksessä.

”Paikallisilla yrityksillä ja yhdistyksillä on ainutlaatuinen tilaisuus luoda yhteistä Joulumaailmaa, jolla varmistetaan riihimäkeläisten joulurahojen pysyminen Riihimäellä. Tänä vuonna olemme jo nyt saaneet runsaasti enemmän joulumyyjiä kuin viime vuonna”, kannustaa kaikkia osallistumaan Riihimäen elinkeinojohtaja Mika Herpiö.

Joulumaailmaan ovat jo lupautuneet Erätukku, Kirjatori, Muurla sekä Miniandmax.fi- & Riemuli.fi -lastenpuodit. Mukana on myös paljon käsityöläisiä.

Myyntipaikan Joulumaailmaan voi varata Riihimäen Tilat ja Kehityksestä Reima Ojaselta sähköpostilla tai puhelimitse 050 401 9005.

Tapahtumaa kahtena jouluviikonloppuna

Liikeradalla tapahtuu kahtena viikonloppuna ennen joulua.Ohjelmassa on muun muassa muotishow, tanssiesityksiä ja yhteisjoululauluja. Joulupukki vierailee tapahtumissa.

Joulumaailma on auki

  • ma–pe kello 11–19
  • la–su kello 10–16

Pop up -myymälöillä on myymäläkohtaiset aukioloajat.

Joulumaailma on auki jouluaattoon asti. Joulumaailman jälkeen Liikerata ei tyhjene, sillä osa yrityksistä aikoo pitää pop up -kauppoja auki vielä joulun jälkeenkin.

Lue lisää Liikeradalta!

Lisätietoja
Riihimäen kaupungin elinkeinojohtaja Mika Herpiö, p. 040 500 3345

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@riihimaki.fiOLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Kommentit on suljettu.