Tekniset palvelut

Riihimäen kaupungin maatalouden perustukioikeuksien vuokraus

Riihimäen kaupunki pyytää tarjouksia maatalouden perustukioikeuksien vuokraamiseksi yhteensä 36,79 ha:n peltoalueille. Kilpailutettavat perustukioikeudet luovutetaan vain AB-tukialueelle.

Tarjouksessa tulee mainita pienin ja suurin määrä tukioikeuksia, jotka tarjoaja on valmis ottamaan vastaan sekä se vuosivuokra (alv 0%), jonka tarjoaja on valmis maksamaan tukioikeuksista hehtaaria kohden.

Tarjouskilpailun perusteella tuet vuokrataan siten, että suurimman vuosivuokran hehtaaria kohden tarjonnut saa vuokratakseen sen määrän tukioikeuksia, kuin on enimmillään ilmoittanut haluavansa vuokralle. Mikäli tukioikeuksia on jäljellä saa seuraavaksi korkeimman tarjouksen tehnyt vuokrata tukioikeuksia seuraavaksi. Tätä jatketaan, kunnes kaikki tukioikeudet on vuokrattu tai oikeuksia haluavia vuokraajia ei enää ole.

Tukioikeudet luovutetaan vuokralle kalenterivuodeksi kerrallaan liitteenä olevan sopimusmallin mukaisesti.  Tarjouksessa tulee ilmoittaa muitten yhteystietojen lisäksi tilatunnus.

Perustukioikeuksien vuokrasopimus

Tarjous tulee jättää suljetussa kirjekuoressa merkinnällä ” Tukioikeuksien vuokraus 2018” 26.1.2018 klo 13 mennessä  Kaupunkikehityksen kirjaamoon osoite: Eteläinen Asemakatu 4,11130 Riihimäki.

Tarkempia tietoja antaa Werner Franzén  p. 019 758 4836, werner.franzen(at)riihimaki.fi tai  Ari Vettenterä p. 019 758 4835 ari.vettentera(at)riihimaki.fiOLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.