Avoimet työpaikat

Perhepäivähoitaja (haku päättyy 27.1.2020 klo 15)

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Sivistyksen ja osaamisen toimialue

Tehtävän kuvaus
Riihimäen kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana 1 omassa kodissa työtä tekevän perhepäivähoitajan määräaikaista sijaisuutta ajalle 3.2. – 31.5.20.

Arvostamme kokemusta lastenhoidosta, valmiutta itsenäiseen työhön ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työ sopii sinulle, joka tykkäät tehdä töitä omassa kotiympäristössä, pidät ulkoilusta ja laitat terveellistä kotiruokaa.

Perhepäivähoitajat saavat tukea toisiltaan tiimityössä. Tarjoamme mahdollisuuden ammatilliseen lisäkoulutukseen.

Edellytämme sijaisuuteen valittavalta varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaista kelpoisuutta. Ennen työsopimuksen solmimista valitun tulee esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote. Työaika ja palkkaus määräytyvät KVTES- sopimuksen liitteen 12 mukaan. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti 27.1.2020 klo 15 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi.  Lisätietoja antavat varhaiskasvatuksen palveluohjaajat Riitta Romu tai Mirjami Salmela. sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@riihimaki.fi.

Organisaation kuvaus
Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot
Lisätietoja antavat palveluohjaajat Mirjami Salmela tai Riitta Romu. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@riihimaki.fi

Työavain: 271595
Työn luonne: Kokoaikatyö
Haku päättyy: 27.1.2020 15
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Palkka: KVTES:n mukainen
Työ alkaa: 1.2.2019
www.riihimaki.fi

 

 

 

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.