Rakentaja

Viihtyisä, monipuolinen ja esteetön

Peltosaaresta rakennetaan tulevaisuuden vetovoimaista asuinaluetta, jonka toimivuuteen ja viihtyisyyteen on kiinnitetty runsaasti huomiota. Riihimäen kaupunki on vahvasti sitoutunut alueen kehittämiseen. Peltosaareen rakennetaan muun muassa 100 megabitin laajakaistayhteydet, ja myös kaukolämpöverkon ja kunnallistekniikan piiriin liittyminen on vaivatonta.

Arkkitehtikilpailun ideoiden pohjalta Peltosaaren tulevaisuuden maankäytöstä on kehitetty yleissuunnitelma, jonka laatimisessa nykyisten asukkaiden mielipiteillä on ollut tärkeä merkitys.

Peltosaaresta on suunniteltu helposti saavutettava ja esteetön asuinympäristö kaikenikäisille. Lapsiperheet arvostavat alueella sijaitsevia päiväkoteja ja koulua, jonka nykyaikaiset opetusmetodit ovat saaneet valtakunnallistakin kiitosta.

Seniorikansalaiset viihtyvät helposti liikuttavassa ympäristössä.

Liikunnan ystävät nauttivat alueen urheilupuistosta, jäähallista, pesäpallo- ja jalkapallokentistä sekä skeittiparkista. Alle kilometrin päässä sijaitsevat upeat, luonnon tarjoamat liikuntamahdollisuudet, kuten hyvin hoidetut hiihtoreitit.

UUDISRAKENTAMINEN ALKAA RIIHIMÄEN PELTOSAARESSA

Web-esite  

PELTOSAAREN MAANKÄYTTÖSUUNNITELMA 20.02.2013

Peltosaaren toimistokorttelin luonnos 4.2.2014


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0