Elinkeinopalvelut Peltosaari Viestintä

Peltosaari voitti Vuoden turvallinen asuinympäristö -palkinnon

Peltosaari voitti 19.11.2015 Finnish Security Awards -turvallisuuspalkinnon Vuoden turvallisena asuinympäristönä. Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti jakaa yhteistyössä kumppaniensa kanssa kerran vuodessa Finnish Security Awards -turvallisuuspalkinnot.

Peltosaari-kaupunginosan palkintoperusteluissa mainitaan, että ”Peltosaari on kokenut suuren positiivisen muutoksen. Alueella on viime vuosina tehty suunnitelmallista ja vaikuttavaa kehittämistyötä. Toimintamallissa toteutuu asukkaiden, kaupungin, yritysten ja yhdistysten välinen yhteistoiminta, joka luo turvallisuutta ja toimintavalmiutta. Alueen yhteisö on vahvasti sitoutunut kehittämistyöhön ja tavoitteisiin. Peltosaaressa tehdään monipolvista yhteistyötä, jonka toimintamallia ja tuloksia on esitelty useille tahoille eri puolille maailmaa.”

Muut Vuoden turvallinen asuinympäristö -kategorian finalistit olivat Arjen turvaa kunnissa -hanke ja Eteva kuntayhtymä.

Turvallisuuspalkintojen avulla Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti haluaa nostaa esiin esimerkillistä turvallisuustoimintaa ja turvallisuusinnovaatioita. Turvallisuusalaan kuuluvat turvallisuustyötä tekevät viranomaiset, kuten poliisi, rajavartiolaitos, tulli, puolustusvoimat, palo- ja pelastusviranomaiset sekä ministeriöt. Lisäksi turvallisuusalalla toimii tuhansia erikokoisia yrityksiä sekä turvallisuustyötä omissa organisaatiossaan tekeviä turvallisuusammattilaisia.

Palkinto luovutetiin Peltosaari-projektille Finnish Security Awards -gaalassa FinnSec-messujen yhteydessä Helsingin Messukeskuksessa.

Lue lisää Finnish Security Awards –turvallisuuspalkinnoista.       

Lisätiedot
Ilari Seitsonen, projektipäällikkö, p. 050 572 6510

Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@riihimaki.fi


,

Asiasanat: Peltosaari

OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 3 Ei 2 Kyllä 3 Ei 2

Kommentit on suljettu.