Kulttuuri ja vapaa-aika

Peltosaaren Lähiöfest-tila aukeaa!

Tervetuloa tutustumaan ja kahville Lähiöfestin pop-up-tilaan Tellariin Peltosaaressa, os. Telluskatu 1!

Avoimet ovet keskiviikkona 27.3. klo 13–16. Tellarilla kerätään myös Peltosaareen liittyviä tarinoita, valokuvia ja muuta muistitietoa. Tule kuulemaan lisää ja jos et pääse paikalle, ota yhteyttä: peltsin.olohuone@gmail.com

Mikä Lähiöfest?

Lähiöfest saapuu Riihimäelle perjantaina 17. toukokuuta. Tapahtumapaikkana aamusta iltaan toimii Peltosaaren koulu. Tapahtumassa jätetään purettavalle koululle yhteiset jäähyväiset muistojen ja yhdessä tekemisen voimalla. Luvassa on muun muassa aito vanhan ajan kouludisko, katusählyä, seinämaalausta, ruokaa, yhdessäoloa ja ilonpitoa. Koulun entisille oppilaille juhla tarjoaa tilaisuuden kurkata omiin luokkahuoneisiin, tavata vanhoja opettajia ja vaikka järjestää epävirallisen luokkakokouksen!

Lähiöfest on paikallisuuden juhla, joka yhdistää kaupunkeja, yrityksiä ja yhdistyksiä, paikallisia toimijoita ja asukkaita. Lisäksi se on tapa kehittää ympäristöä yhteistyön keinoin. Vuonna 2019 Lähiöfestin isäntäkaupunkina on Espoo ja tapahtumakaupunkeina Riihimäki, Helsinki ja Kauniainen.

Tapahtuman konseptin on luonut Urban Practice, ja Riihimäen Lähiöfestin toteuttaa Riihimäen kaupunki yhteistyössä Urban Practicen ja Peltosaaren koulun ja asukkaiden kanssa.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1

Kommentit on suljettu.