Koulut Sivistyspalvelut Tekniset palvelut

Peltosaaren koulu sijaitsee Kalevantalossa

Riihimäen kaupunki on päättänyt muuttaa entisen kauppaoppilaitoksen, nykyisen Peltosaaren koulun tilat, nimeltään kaikkia rakennuksen toimijoita kattavammin palvelevaksi Kalevantaloksi. Nimenmuutoksessa pyritään poistamaan käyttökielestä kauppaoppilaitos, jonka toiminta on loppunut jo vuosia sitten eikä nimi enää palvele nykyisiä toimijoita.

Kalevantalossa sijaitsee Peltosaaren koulun lisäksi Lasten ja nuorten taidekoulu ja siellä annetaan kansalaisopiston ja musiikkiopiston opetusta. Myös rakennuksen auditorio on aktiivisessa käytössä.

Opasteet rakennuksen uudelle nimelle on tilattu ja ne asennetaan piakkoin. Myös Riihimäen nettisivuille Kalevantalo paikkana päivitetään..

”Tämä on toimiva ratkaisu tässä tilanteessa.  Muutoksesta on keskusteltu sivistyksen ja kulttuurin toimialueen ja rakennuksen kaikkien toimijoiden kanssa”, Riihimäen kaupungin isännöitsijä Minna Hakala kertoo.

Myös Eteläisellä Asemakadulla sijaitsevan Yritystalon nimen muuttamista mietitään nyt, kun rakennus on pitkälti kaupungin eri toimialueiden kotipaikkana. Nimenvaihtoasiaa käsitellään alkuvuodesta 2020.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.