Kotipalvelut Sosiaalipalvelut Terveyspalvelut Yleinen

Peltosaaren kotihoidon palveluntarjoaja vaihtuu 1.5.2018

Riihimäen kaupunki ja Posti Kotipalvelut Oy ovat solmineet sopimuksen Peltosaaren alueen kotihoidon tuottamisesta. Sopimus on voimassa kaksi vuotta, 30.4.2020 saakka.

Solmittu sopimus koskee kotihoidon palveluita arkisin ja viikonloppuisin klo 07-22. Samalla sopimuksella on sovittu, että Posti Kotipalvelut Oy hoitaa Peltosaaren alueen turvapuhelinhälytyskäynnit klo 07-22 välisellä ajalla. Yöaikaiseen kotihoitoon tai yöaikaiseen turvapuhelinpalveluun ei tule muutoksia: ne hoitaa edelleen Riihimäen kaupunki.

Toiminta alkaa porrastetusti 1.5.2018 yhdessä väistyvän palveluntuottajan Hoiva Mehiläinen Oy:n kanssa. Osa asiakaskäynneistä tehdään yhdessä ja perehdytään asiakaskohtaisesti toimintaan ja palvelun sisältöön. Posti Kotipalvelut Oy hoitaa Peltosaaren kotihoidon käynnit kokonaisuudessaan 15.5.2018 lähtien.

Posti Kotipalveluilla on vuosien kokemus laadukkaasti tuotetuista hoivapalveluista. Palveluista vastaavat kokeneet kotihoidon ja kotisairaanhoidon ammattilaiset. Posti Kotipalvelujen palveluksessa on valtakunnallisesti 500 hoiva-alan ammattilaista. Posti Kotipalvelut Oy on osa Posti-konsernia.

Lisätietoja palveluntuottajan vaihdoksesta antavat:

Timo Turunen, vs. palvelupäällikkö, p. 019 758 4203, timo.turunen@riihimaki.fi

Anu Kurkinen-Supperi, palveluesimies, p. 019 758 4159, anu.kurkinen-supperi@riihimaki.fiOLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.