Alakoulut Koulut perusopetus Päivähoito ja koulutus Sivistyspalvelut Varhaiskasvatus Viestintä Viestintä Yleinen

Patastenmäessä 84 lasta ja 17 aikuista karanteeniin

Riihimäen Patastenmäen koulun Jukolan ja Tiilikoulun yksiköissä, esiopetuksessa ja iltapäiväkerhossa on asetettu karanteeniin 84 lasta ja 17 aikuista tartuntataudeista vastaavan lääkärin suosituksesta ja varotoimenpiteenä.

Taustalla on kolmen lapsen positiivinen koronavirustartunta. Positiivisen tuloksen saaneet ovat eri yksiköistä ja luokka-asteilta, jonka vuoksi karanteeniin asetettavien määrä on suuri. Karanteeniin asetettujen altistuminen on tapahtunut keskiviikon 11.8. ja perjantain 13.8. välisenä aikana. Karanteeni kestää kymmenen päivää ja se lasketaan alkamaan altistustilanteesta.

Koulu on tiedottanut asiasta karanteeniin asetettujen lasten huoltajia ja työntekijöitä. Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä kartoittaa altistuneet ja ottaa heihin yhteyttä mahdollisimman pian.

Patastenmäen koulun Jukolan yksikössä opiskelee esikoululaisten lisäksi ensimmäisen ja toisen luokan oppilaat. Tiilikoulussa opiskelee 3–5-luokkien oppilaat. Jukolassa on 122 oppilasta ja Tiilikoulussa 157 oppilasta. Yksiköissä on henkilökuntaa yhteensä 18.

Lisätietoja:
Sivistysjohtaja Jarkko Niiranen, Riihimäen kaupunki, puh. 050 526 3175OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 3 Ei 0 Kyllä 3 Ei 0

Kommentit on suljettu.