Avoimet työpaikat Kuulutus

Palveluvastaava kotihoitoon (haku päättyy 23.5.2019 klo 16)

Töihin hoitotyön ykkösketjuun, huippuosaajien joukkoon?

Riihimäen kehittyvä kotihoito tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden tehdä itsenäisesti asiakaslähtöistä hoitotyötä. Meillä pääsee myös kehittämään – oman itseohjautuvan tiimin tuella -kotihoidon työtä kohti parhainta laatua ja työhyvinvointia. Riihimäen kotihoidossa työhyvinvoinnin ja työn laadun pohjana ovat tarpeita vastaavan henkilöstömäärän turvaaminen, avoimeen keskusteluun kannustaminen ja kaikkien työntekijöiden osaamisen hyödyntäminen kehittämisessä.

Valmentava lähiesimies, tsemppari ja hoitajien arvostaja, näetkö ensimmäisenä ihmisessä hänen voimavaransa ja persoonan parhaat piirteet? Kaipaamme sinua kolmen hengen lähiesimiestiimiin kehittämään itsenäistä tiimityömallia kotihoitoon. Edellytämme positiivista, rakentavaa ja henkilöstöä palvelevaa asennetta ja tarjoamme mahdollisuuden olla mukana nykyaikaisen kotihoidon kehittämisessä Riihimäellä.

Työkavereina sinulla on yli viisikymmentä hoitajaa, joukko sairaanhoitajia, pari fyssaria, lääkäri ja johdon vankka tuki. Hoitotyössä painotamme kuntouttavaa työtapaa ja olemme digitalisaatiota ja robotisaatiota kehittävän strategiamme myötä mukana dataohjattua hoitotyötä ja uudenlaisia työtapoja kehittävissä hankkeissa.

Odotamme sinulta innovatiivisuutta, vastuunottoa ja rohkeutta heittää itsesi peliin koko persoonallasi. Vastineeksi saat vapauden toteuttaa ideasi ja käyttää osaamistasi laaja-alaisesti. Menestyminen rakennetaan tasa-arvoisen tiimityön varaan ja toinen toistamme tukemiseen.

Ajokortin tarvitset välttämättä. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi. Tehtävään kuuluvaan työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus.

Kelpoisuusvaatimuksen on soveltuva sosiaali- tai terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai edellisen koulutusjärjestelmän mukainen opistotutkinto. Johtamiskoulutus ja –kokemus katsotaan eduksi. Erityisesti etsimme tehtävään soveltuvaa henkilöä. Koeaika on 6 kk.

Tiedusteluihin vastaa palveluvastaava Janne Yrjölä 040 – 6645609 tai janne.yrjola@riihimaki.fi.

Hakemukset tulee toimittaa 23.5.2019 klo 16.00 mennessä www.kuntarekry.fi

Mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi/Riitta Lähteenmäki, PL 125, 11101 Riihimäki.

Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan ryhmähaastatteluun, joka pidetään 30.5.2019 klo 12 – 14. välisenä aikana.

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.