Avoimet työpaikat Kuulutus

Palveluvastaava (haku päättyy 10.2.2020 klo 8)

Riihimäen kaupungin (#rakasriksu) sosiaali- ja terveyspalvelujen asumispalveluissa on asukkaina ikäihmisiä, mielenterveyskuntoutujia, vammaisia sekä kehitysvammaisia henkilöitä. Palveluihin kuuluvat pitkä- ja lyhytaikainen tehostettu palveluasuminen, vammaispalvelujen asiakkaille autettu ja ohjattu asuminen sekä kotiin vietävä tuettu asuminen. Asukkaita meillä on n. 240 ja henkilökuntaa 160. Asumispalvelujen viisi palveluvastaavaa ja palveluesimies odottavat sinua asumispalvelujen johtoryhmän tiimiin.

Haemme nyt palveluvastaavaa, joka vastaa tehostetun palveluasumisen yksikön toiminnasta, ensisijaisesti lyhytaikaisen kuntoutumis- ja arviointiyksikön lähiesimiehen tehtävistä. Asiakaslähtöinen kuntouttava toiminta on itsestäänselvyys, innovatiivinen tuloksellinen kehittäminen on osa jokapäiväistä työtä, huomioiva henkilöstöjohtaminen takaa työhyvinvoinnin ja talous pysyy tasapainossa.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta esimiestyöskentelystä sekä vahvaa henkilöstö- ja muutosjohtamisen osaamista. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvä organisointikyky ja aikaansaava työote.  Omaat hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot eikä kirjalliset tehtävät tuota haasteita. Robotiikka ja teknologia ovat mahdollisuus.

Tarjoamme haastavan esimiestehtävän hyvässä tiimissä. Pienessä työyhteisössä saat osaavien työtovereiden tuen. Muutos on jatkuvaa, joten kehittämistyö on pysyvää.  Riihimäen kaupungin arvot Reiluus, Rohkeus ja Ripeys ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.  Robotiikka on yksi kärkihankkeistamme.

Tehtävä edellyttää sosiaali- tai terveydenhuoltoalan korkeakoulututkintoa sekä johtamisosaamista. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ikäihmisten ja erityisryhmien kanssa tehtävästä työstä. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon arvio terveydentilastaan. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Palkkaus KVTES mukainen.

Kiinnostuitko? Ilmianna itsesi ja osaamisesi täyttämällä hakemus. Hakuaika päättyy 10.2.2020 klo 8. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hakemukset www.kuntarekry.fi kautta. Mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi/Riitta Lähteenmäki, PL 125, 11101 Riihimäki.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työstä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Piia Sneck p. 050 538 8263, sosiaali- ja terveysjohtaja Jouni Sakomaa p. 040 330 4202.

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.