Vapaaehtoistoiminta

Lähde mukaan vapaaehtoistoimintaan

Vapaaehtoisena voit tehdä jotain merkityksellistä. Tarjoat aikaa ja tukea sitä tarvitsevalle. Voit olla niin nuori, työikäinen kuin eläkeikäinenkin. Tärkeintä on, että sinulta löytyy halu auttaa ja tehdä hyvää. Vapaaehtoistehtäviä löytyy monenlaisia, muun muassa kotona asuvan ikäihmisen ulkoilukaverina toimiminen, ystävätoiminta ja asiointiapu.

Vapaaehtoiset voivat toimia myös ryhmänohjaajina, esimerkiksi taloyhtiöiden omaehtoisessa toiminnassa. Aina voit myös itse ehdottaa, millaisella vapaaehtoistyöllä voisit ilahduttaa ikäihmisiä. Kokeilemme mielellämme uudenlaisia tapoja tehdä vapaaehtoistyötä.

Vapaaehtoisena toimit omalla persoonallasi tavallisen ihmisen tiedoin, taidoin ja kokemuksin. Vapaaehtoistoiminta ei korvaa ammattityötä vaan täydentää sitä. Vapaaehtoistyö on yhteiskunnallisesti tärkeää ja ilman korvausta tehtyä toimintaa. Palkkiona on hyvä mieli sekä auttajalle että autettavalle.

Vapaaehtoisia tarvitaan aina lisää mukaan toimintaan. Jos Sinulla on mahdollisuus auttaa, ota rohkeasti yhteyttä!

Tällä hetkellä erityisesti kotona asuvat ikäihmiset kaipaavat ulkoilu- ja keskusteluseuraa sekä puistokummeja, jotka mahdollistavat osallistumisen Senioripuistoiluun.

Löydä oma vapaaehtoistyösi täältä

Katso video ulkoilukavereista

Lisätietoja

Reija Lumivuokko
Toiminnanohjaaja
040 647 7112
Eteläinen Asemakatu 4
Vapaaehtoistyö

 

Kuva vapaaehtoiskeskus Virsusta


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 9 Ei 13 Kyllä 9 Ei 13