Aikuisten sosiaalipalveluiden sähköinen ajanvarausjärjestelmä

Aikuisten sosiaalisen hyvinvoinnin palveluissa on otettu käyttöön sähköinen ajanvarausjärjestelmä, jossa voi varata ajan haluamaansa palveluun. Sähköisesti tehdyn varauksen voi myös perua järjestelmän kautta.  Sähköinen ajanvaraus on käytössä seuraavissa palveluissa:

Aikuissosiaalityö

 • palveluneuvonta ohjaus- ja neuvontakäynti
  Palveluneuvonta tarjoaa ohjausta ja neuvontaa erilaisissa pulmatilanteissa. Käyntiajan voi varata palveluohjaajan toimistolle, Jarrumiehenkatu 15.

Koti- ja vanhuspalvelut

 • palveluohjauksen toimisto- tai kotikäynti palvelutarpeen selvittämiseksi sekä palveluohjauksen puhelinaika
  Palveluohjaus on ensisijainen yhteydenottopaikka, kun asiakas tarvitsee tietoa kotiin annettavista palveluista. Käyntiajan voi varata palveluohjaajan toimistolle, Temppelikatu 10. Palveluohjaajalle voi varata myös kotikäyntiajan tai puhelinajan, jolloin sinulle soitetaan varaamanasi aikana.
 • palveluohjaajan puhelinneuvonta
  Palveluohjaajan kanssa voi keskustella puhelimitse, jos tarvitaan tietoa tai neuvoja koti- ja vanhuspalveluihin liittyvissä asioissa. Palveluohjaaja antaa yleisluonteista neuvontaa ja järjestää palvelut. Sinulle soitetaan varaamanasi aikana.
 • palveluohjaajan toimistokäynti
  Asiakkaan nykyiset palvelut kartoitetaan ja informoidaan tarvittavista palveluista ja apuvälineistä, tukipalveluista sekä ohjataan ja autetaan tukien hakemisessa, sekä sovitaan tarvittaessa kotikäynti.
 • palveluohjaajan kotikäynti
  Kotikäynti, jolloin tehdään asiakkaan palveluntarpeen ja kokonaistilanteen laaja-alainen kartoittaminen. Kotikäynnille kutsutaan tahot, joiden palveluja ennakoidaan tarvittavan. Palvelutarpeen arviointikäynnillä on mukana asiakas ja mahdollisesti omaisia sekä tarvittaessa eri alojen ammattilaisia.

Palveluihin on edelleen mahdollista olla yhteydessä myös puhelimitse, sähköpostitse tai käymällä asiakaspalvelupisteessä.

Ajanvaraus aikuisten palveluihin

Ajanvaraus lapsiperheiden palveluihin

Tietosuojaseloste: Ajas-ajanvarausjärjestelmän asiakasrekisteri

 

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 5 Kyllä 0 Ei 5