Toistaiseksi pois käytöstä

Lasten, nuorten ja perheiden palveluiden sähköinen ajanvarausjärjestelmä

Lasten, nuorten ja perheiden palveluissa on käytössä sähköinen ajanvarausjärjestelmä, jossa voi varata ajan haluamaansa palveluun. Sähköisesti tehdyn varauksen voi myös perua järjestelmän kautta. Sähköinen ajanvaraus on käytössä seuraavissa lasten, nuorten ja perheiden palveluissa:

Palveluohjauksen ohjaus- ja neuvontakäynti tai palveluohjauksen puhelinaika
Palveluohjaus tarjoaa ohjausta ja neuvontaa erilaisissa perheen arkea kuormittavissa tilanteissa. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi perheenjäsenen uupumus, perheeseen liittyvät muutostilanteet tai vanhemmuuden ja kasvatuksen haasteet. Käyntiajan voi varata palveluohjaajalle, Jarrumiehenkatu 15. Palveluohjaajalle voi varata myös puhelinajan, jolloin sinulle soitetaan varattuna aikana.

Psykologin puhelinneuvonta
Ei ajanvarausta. Jos haluaa ilmoittautua kasvatus- ja perheneuvontaan, voi ottaa yhteyttä lapsiperheiden palvelunohjaukseen, p. 019 758 4242 klo 8-16.

Lastensuojelun sosiaalityön puhelinaika
Lastensuojelun sosiaalityön puhelinaika on tarkoitettu lastensuojelun asiakkuudessa oleville tai lapsen asioissa työskenteleville yhteistyökumppaneille. Puhelinajan voi varata suoraan omalle tai perheen vastuusosiaalityöntekijälle.

Sähköiseen ajanvaraukseen pääset tästä.

Palveluihin on edelleen mahdollista olla yhteydessä myös puhelimitse:

Lapsiperheiden palveluohjaus ja päivystys arkisin klo 8-16
019 758 4242

Kiireellisissä asioissa tai lastensuojeluilmoitusta tehtäessä yhteys yllämainittuun numeroon ja virka-ajan ulkopuolella hätänumeroon 112.

Lastensuojelun sosiaalityötä koskevissa asioissa otetaan yhteys omaan sosiaalityöntekijään.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 7 Kyllä 1 Ei 7