ApuNuppi – nuorten sähköinen palvelu

ApuNuppi on Riihimäen kaupungin nuorten parissa työskentelevien ammattilaisten ylläpitämä sähköinen palvelu, jolla voit olla yhteydessä, kysyä, antaa palautetta tai tehdä vaikkapa aloitteen nuorta koskevissa asioissa.

Luottamuksellista palvelua

Sähköisen lomakkeen kautta voit olla meihin yhteydessä luottamuksellisesti ja saada vastauksia mieltäsi askarruttaviin asioihin. Yhteydenottosi käsitellään suojatussa yhteydessä ja siihen vastataan henkilökohtaisesti toivomallasi tavalla.

Kysymyksiä käsittelevät alan ammattilaiset oman osaamisensa puitteissa. Tarvittaessa konsultoimme muita osaajia, joille toimitamme kysymyksesi nimettömänä ja joilta saadut vastaukset välitämme sinulle. Yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti ja vastaajina olemme kaikki vaitiolovelvollisia.

Vastaamme kahden viikon sisällä

Kaikkiin kysymyksiin tai ongelmiin ei aina löydy yksiselitteisiä vastauksia. Voimme ohjata sinua tarpeen mukaan olemaan yhteydessä ammattiapuun tai tulemaan paikanpäälle keskustelemaan henkilökohtaisesti tilanteestasi. Palautteet ja aloitteet pyrimme ohjaamaan niille tahoille, joita asia koskee ja joilla asiaan liittyen on vaikutusmahdollisuuksia. Vastaamme kysymyksiisi kahden viikon sisällä.

Lomakkeeseen sinun tulee jättää vähintään ne yhteystiedot, joiden perusteella voimme vastauksen sinulle toimittaa eli sähköpostiosoite, kotiosoite tai puhelinnumero. Yhteydenottolomakkeen muihin kysymyksiin vastaamalla voit helpottaa meitä kehittämään ApuNuppia paremmin nuoria palvelevaksi.

Palvelun käyttö on mahdollista myös nimettömänä käyttämällä anonyymia sähköpostiosoitetta. Palvelu on sinulle maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Jos valikosta ei löydy sinun yhteydenottoosi sopivaa aihealuetta, kirjoita aihe itse.

Ota rohkeasti yhteyttä

Koskipa yhteydenottosi sitten sosiaalisia suhteita, seksiä, ehkäisyä, päihteitä, terveyttä, nuorten palveluita, harrastusmahdollisuuksia, vaikuttamista, opiskelua, taloutta, asumista, itsenäistymistä, raskautta, yksinäisyyttä, rikosasioita, sovittelua, kotiongelmia, masennusta, seurustelua, väkivaltaa, työttömyyttä, kesätöitä tai mitä tahansa muuta mielessä pyörivää asiaa, ota rohkeasti yhteyttä!    

Yhteydenottolomake (e-lomake)
ApuNupin eettiset periaatteet

ApuNuppi -palvelusta vastaavat:
palveluohjaaja
ehkäisevä päihdetyöntekijä

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 2 Kyllä 1 Ei 2