Monipuolista ammatillista koulutusta

Riihimäellä opiskelee ammatillisissa opinnoissa noin 2 000 opiskelijaa liki 30 eri maasta. Hämeen ammattikorkeakoulun ja Hyria Koulutuksen Riihimäellä sijaitsevat yksiköt muodostavat kampusalueen Sakonkadun varteen. HAMKin ja Hyrian lisäksi Riihimäellä toimipistettä pitää Suomen ympäristöopisto.

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) on monialainen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa kuudella koulutusalalla ja tarjoaa kolmisenkymmentä eri koulutusohjelmaa. Opiskelijoita HAMK:ssa on yhteensä yli 7 200 ja henkilöstöä 800. Riihimäellä HAMK tarjoaa monipuolisesti tekniikan ja liikenteen alan koulutusta, myös englanniksi.

Lue lisää HAMK:sta

Hyria koulutus Oy on monialainen ammatillinen oppilaitos, joka kouluttaa nuoria ja aikuisia sekä yritysasiakkaita pääsääntöisesti Hyvinkäällä ja Riihimäellä. Hyria järjestää erityyppisiä koulutuksia myös valtakunnallisesti. Hyria tarjoaa korkealaatuisia koulutuspalveluita ja miellyttävän oppimisympäristön, ja se toteuttaa käytännönläheisten koulutustemme työssäoppimisen tiiviissä yhteistyössä alueen yritysten kanssa. Hyria tekee yhteistyötä myös kansainvälisten oppilaitosten ja muiden toimijoiden kanssa sekä osallistuu kansainvälisiin, opiskelijoiden ja opettajien verkostoitumista edistäviin hankkeisiin.

  • Vuosittainen opiskelijamäärä noin 11 000
  • Työntekijöitä noin 450
  • Toimipisteitä kuudella paikkakunnalla
  • Omistajat: Hyvinkään kaupunki, Riihimäen kaupunki, Hausjärven kunta, Lopen kunta ja Hyvinkään-Riihimäen Seudun Ammattikoulutussäätiö
  • Liikevaihto noin 41 milj. euroa

Lue lisää Hyriasta

Suomen ympäristöopisto SYKLI on valtakunnallinen ammatillinen erikoisoppilaitos. Sen perustehtävä on ympäristöosaamisen vahvistaminen ja asiakkaiden toiminnan parantaminen kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti. SYKLI tarjoaa tutkintoon valmistavaa koulutusta, lyhytkoulutuksia, konsultointia ja muita asiantuntijapalveluita. SYKLIn toimipaikat sijaitsevat Riihimäellä, Helsingissä ja Lappeenrannassa.

Lue lisää SYKLIsta


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0