Omauran terveydenhuolto

Omauran terveydenhuolto tapahtuu Karan koulun tiloissa osoitteessa Kalevankatu 13-17.

Terveydenhoitaja
019 758 5587

Kiireellisissä terveydenhoidollissa asiossa, kun terveydenhoitaja ei ole koululla, ottakaa yhteyttä terveysasemalle. Ei kiireellisten asioiden suhteen voi terveydenhoitajalle lähettää viestiä lapsen mukana tai opettajan kautta.

Suun terveydenhuolto

Nuoren suun terveydenhoito jatkuu yksilöllisen hoitovälin mukaan. Kahdeksas luokkalainen kutsutaan hammaslääkärin tekemään suun terveystarkastukseen.

Ajan peruutuksen voi tehdä nettiin tai soittamalla keskitettyyn ajanvaraukseen 019 758 5650.  Alle 14 v. nettiajanperuutuksen tekee huoltaja omilla pankkitunnuksilla kirjautuen. Yli 14 v. nuori peruu ajan omilla pankkitunnuksilla. Ajanvaraus tapahtuu numerosta 019 758 5650.

Järjestelmämme lähettää tekstiviestimuistutuksen varatusta ajasta kahta arkipäivää aiemmin. Tekstiviestimuistutus on lisäpalvelu, eikä sulje pois peruttamattoman poisjäännin maksua. Yli 15 v. täyttäneiltä peritään perumattomasta käynnistä 33.90 € suuruinen maksu.

Hammashoitolassa käynti ei ole koulun toimintaa. Vastuu kouluajalla tapahtuvista suunterveydenhoitokäynneistä on vanhemmilla.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0