Oppilashuolto

Riihimäen kaupungin oppilashuolto >>

Oppilashuoltoryhmä

Pohjoisen koulun oppilashuoltoryhmä kokoontuu joka toinen viikko käsittelemään oppilaiden koulunkäyntiin liittyviä asioita. Ryhmään kuuluvat rehtori Veijo Koistinen, koulupsykologi Krista Koskinen, terveydenhoitaja Kati Kekkonen sekä erityisopettaja. Koulupsykologiin voi ottaa yhteyttä haluttaessa neuvontaa, ohjausta tai tarkempaa tutkimusta kaikissa kouluun liittyvissä ongelmatilanteissa.

Krista Koskinen
koulupsykologi
040 330 4484
Haapahuhdan koulu, Pohjoinen koulu, Uramon koulu, Peltosaaren koulu, Pohjolanrinteen koulu, Harjunrinteen koulu

Anne Niininen
kuraattori
0503026513
Eteläinen koulu, Patastenmäen koulu, Pohjoinen koulu

sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@riihimaki.fi

Terveydenhuolto

Terveydenhoitaja Tuula Henriksson on tavattavissa koululla maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 8-15.

 

Kiireellisissä terveydenhoidollissa asiossa, kun terveydenhoitaja ei ole koululla, ottakaa yhteyttä terveysasemalle. Ei kiireellisten asioiden suhteen voi terveydenhoitajalle lähettää viestiä lapsen mukana tai opettajan kautta.

Suun terveydenhoito

Koululaisen suun terveydenhoito jatkuu alle kouluikäisenä laaditun yksilöllisen hoitovälin mukaan. Koululaisille lähetetään ajanvarauskehotus kotiin. Huoltaja voi varata lapselle ajan keskitetystä ajanvarauksesta 019 758 5650 klo 13–15 välisenä aikana.

Särky- ja tapaturmatapauksien ajanvaraus tapahtuu keskitetyn ajanvarauksen kautta numerosta 019 758 5650.

Kaikki lapset kutsutaan ensimmäisellä ja viidennellä luokalla hammaslääkärin tekemään suun terveystarkastukseen. Oikomishoidon erikoishammaslääkäri määrittää mahdollisen oikomishoidon tarpeen toisen luokan keväällä.

Hammashoitolassa käynti ei ole koulun toimintaa. Vastuu kouluajalla tapahtuvista suun terveydenhoitokäynneistä on vanhemmilla.

Koulun perheohjaus

Sujuuko koululaisen arki? Huolestuttaako lapsen vapaa-ajankäyttö? Ovatko perheenne keskinäiset suhteet kunnossa? Viekö sosiaalinen media liikaa perheenne yhteistä aikaa? Painavatko vanhemmuuden haasteet? Onko perhettänne kohdannut kriisi?

Kouluilta käsin tehtävä perhetyö on maksutonta ja vapaaehtoista palvelua...lue lisää ->

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 4 Kyllä 0 Ei 4