Haapahuhdan koulun oppilashuolto

Riihimäen kaupungin oppilashuolto

sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@riihimaki.fi

Koulupsykologi

Terveydenhoitaja

Kiireellisissä terveydenhoidollissa asiossa, kun terveydenhoitaja ei ole koululla, ottakaa yhteyttä terveysasemalle. Ei kiireellisten asioiden suhteen voi terveydenhoitajalle lähettää viestiä lapsen mukana tai opettajan kautta.

Suun terveydenhuolto

Koululaisen suun terveydenhoito jatkuu alle kouluikäisenä laaditun yksilöllisen hoitovälin mukaan. Koululaisille lähetetään ajanvarauskehotus kotiin. Huoltaja voi varata lapselle ajan keskitetystä ajanvarauksesta 019 758 5650 klo 13–15 välisenä aikana.

Särky- ja tapaturmatapauksien ajanvaraus tapahtuu keskitetyn ajanvarauksen kautta numerosta 019 758 5650.

Kaikki lapset kutsutaan ensimmäisellä ja viidennellä luokalla hammaslääkärin tekemään suun terveystarkastukseen. Oikomishoidon erikoishammaslääkäri määrittää mahdollisen oikomishoidon tarpeen toisen luokan keväällä.

Järjestelmämme lähettää tekstiviestimuistutuksen varatusta ajasta kahta arkipäivää aiemmin. Tekstiviesti muistutus on lisäpalvelu, eikä sulje pois peruttamattoman poisjäännin maksua.

Hammashoitolassa käynti ei ole koulun toimintaa. Vastuu kouluajalla tapahtuvista suun terveydenhoitokäynneistä on vanhemmilla.

 

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 2 Kyllä 1 Ei 2