Urheiluvalmennus

Riihimäen lukiossa ja Hyria koulutus Oy:n Riihimäen yksikössä opiskelevilla kilpaurheilijoilla on mahdollisuus hakea urheiluvalmennukseen. Urheiluvalmennukseen haetaan yhteishaun yhteydessä.

Riihimäen kaupungin säästötoimenpiteiden vuoksi urheiluvalmennukseen ei perusteta lukuvuonna 2015-2016 uusia valmennusryhmiä, mutta jo olemassa oleviin ryhmiin voi hakea. Syksyllä 2015 alkaville voidaan taata seitsemän kurssia urheiluvalmennusta.

Urheiluvalmennusta on viisi tuntia viikossa palkilla 8 koko lukuvuoden ajan.  Urheiluvalmennuksessa on mahdollisuus suorittaa vuosittain viisi kurssia lukion valinnaisiin kursseihin (kolmantena vuonna kaksi kurssia), yhteensä 12 kurssia.

Urheiluvalmennus koostuu oman lajin harjoituksista, fyysisistä oheisharjoittelusta ja valmennusopista. Lisätietoja urheiluvalmennuksesta saa lukion liikunnanopettajilta.

Urheiluvalmennusesite 2015-2016

Urheiluvalmennuksen hakulomake 2015-2016

Liikuntadiplomi

Koulussamme voi suorittaa valtakunnallisen liikuntadiplomin. Sen suorittaneet saavat lisäpisteitä hakiessaan liikunta-alalle opiskelemaan. Samalla diplomi toimii todistuksena liikuntataidoista ja -tiedoista.

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1