Karuselli

Leikkikerho

Avoimen varhaiskasvatuksen Jukolan päiväkodin Karuselli-kerho 3- 5 vuotiaille lapsille on tiistaisin ja torstaisin klo 8.30- 11.30. Kerhoryhmään mahtuu 10 lasta ja ohjaajana toimii lastenhoitaja.

Kerhopäivä alkaa ulkoilulla. Toiminta sisältää mm. askartelua, maalaamista, musiikkia, pelaamista, lukemista ja liikuntaa. Kerran viikossa meillä on käytössä sali, jossa voimme liikkua monipuolisesti eri liikuntavälineiden kanssa. Jokaiseen kerhopäivään kuuluu aina myös leikkiä.

Kerhon toimintakausi on elokuusta toukokuuhun. Kerhot on suljettu koulujen loma-aikoina. Ohjatusta leikkitoiminnasta peritään kiinteä kuukausimaksu.

Päivähoitomaksut

Kerhoon hakeminen

Kerhoihin haetaan lomakkeella, jonka voi lähettää joko verkossa tai postitse. Lomakkeen voi myös noutaa leikkikerhosta, päivähoitotoimistosta tai sivistyspalvelukeskuksesta.

Hakemus on voimassa kunnes lapsi saa paikan tai hakemus perutaan. Leikkikerhoihin voi hakea ympäri vuoden. Mikäli kerhoryhmät ovat täydet, hakemus laitetaan jonoon. Kerhopaikat jaetaan uusille lapsille hakemusten saapumisjärjestyksessä. Kerhopaikasta ilmoitetaan kirjallisesti tai puhelimitse.

Lomakkeet-sivulle

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 3 Kyllä 0 Ei 3