Leikkikerhot

Avoimen varhaiskasvatuksen leikkikerho 3–5-vuotiaille lapsille on maanantaisin ja keskiviikkoisin aamupäiväryhmä klo 9-12 ja iltapäiväryhmä klo 13-16. Jokaisessa kerhoryhmässä on maksimissaan 13 lasta ja lastenhoitaja. Kerhoissa leikille on varattu paljon aikaa. Kerhoissa pidetään tärkeänä lasten ja vanhempien ideoita, ajatuksia ja tarpeita, koska niiden pohjalta suunnitellaan toimintaa.

Toiminta sisältää muun muassa askartelua, maalaamista, laulamista, soittamista, lukemista, pelaamista sekä jumppaa. Leikin ohella harjoitellaan tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Kerhot toimivat elokuusta toukokuuhun. Kerhot on suljettu koulujen loma-aikoina.

Ohjatusta kerhotoiminnasta peritään kiinteä kuukausimaksu 44,90 €/kk, jos lapsi käy kerhossa kaksi kertaa viikossa, ja 22,45 €/kk, jos lapsi käy kerran viikossa. Maksuista voi anoa maksuvapautusta.

Päivähoitomaksut >>

Kerhoihin hakeminen

Kerhoihin haetaan lomakkeella, jonka voi lähettää joko verkossa tai postitse. Lomakkeen voi myös noutaa leikkikerhosta, päivähoitotoimistosta tai sivistyspalvelukeskuksesta.

Hakemus on voimassa kunnes lapsi saa paikan tai hakemus perutaan. Leikkikerhoihin voi hakea ympäri vuoden. Mikäli kerhoryhmät ovat täydet, hakemus laitetaan jonoon. Kerhopaikat jaetaan uusille lapsille hakemusten saapumisjärjestyksessä. Kerhopaikasta ilmoitetaan kirjallisesti tai puhelimitse. Sähköiset hakemukset eivät ole tulleet perille kesällä 2020 tietoteknisten ongelmien vuoksi. Jos et saa vastausta kahden viikon aikana lähettämisestä, niin soita ja varmista tilanne Aapelista p.0403304341

Lomakkeet-sivulle >>


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 3 Ei 3 Kyllä 3 Ei 3