Ajankohtaista

TIEDOTE 1.3.2021

Kansalaisopiston lähiopetuksen keskeytykset jatkuvat ja niissä ryhmissä, joissa etäopetus on mahdollista, etäopetus jatkuu 28.3. saakka.
Kutomo sekä taidemaalauksen omatoimityöhuone on suljettu 28.3. saakka.
Ainoastaan alle 12-vuotiaiden yksilöopetus jatkuu lähiopetuksena.

Toimisto jatkaa etätyössä 28.3. asti. Asiakaspalvelu hoidetaan puhelimitse ja sähköpostitse ma-to klo 12 – 16.00, perjantaisin suljettu.

Anna Major

kansalaisopiston ja taiteen perusopetuksen rehtori

 

Lisätietoja:
Heli Koivulahti
suunnittelijaopettaja
heli.koivulahti@riihimaki.fi
050 412 9227

Ennakkotieto: Kansalaisopistolla otetaan käyttöön Kaikukortti

Kaikukortilla voi hankkia maksutta Riihimäen kansalaisopiston kurssipaikkoja vuonna 2021. Kaikukortin haltija voi ilmoittautua maksuttomaksi opiskelijaksi yhdelle kurssille tai luennolle lukukauden aikana. Korttia voi siis käyttää maksimissaan kaksi kertaa kalenterivuoden 2021 aikana (kevätlukukaudella yhteen kurssiin ja syyslukukaudella yhteen kurssiin).

Kurssille tulee ilmoittautua tavalliseen tapaan etukäteen ja ilmoittaa lisäksi Kaikukortin kirjain- ja/tai numerosarja kansalaisopiston toimistoon.

Jos kortin haltija osallistuu Riihimäen kansalaisopiston vanhempi-lapsi yhteiskurssille yhdessä alle 16-vuotiaan lapsen tai lapsenlapsensa kanssa kurssimaksun voi kuitata kaikukortilla.

Yhteisön Kaikukortilla ei voi osallistua opistojen kursseille.

Kaikukortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään. Kaikukortteja voivat saada sosiaalisen tuen palvelujen asiakkaat. Lisätietoa kaikukortista kulttuuripalvelujen sivuilla.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 11 Ei 37 Kyllä 11 Ei 37