Yleisten alueiden vuokraaminen

Lupa tulee hakea aina, kun yleinen alue (kadut, puistot, torit) suljetaan tai rajataan tilapäisesti pois sen normaalista käytöstä, esimerkiksi yleisötapahtuma, tilapäinen myyntitoiminta tai katualueen käyttäminen rakennustyötä tai kunnossapitoa varten.

Seuraavien tapahtuma-alueiden vuokrat on poistettu yksittäisiltä tapahtumilta:

Asema aukio, Vanha kauppatori, Messupuisto sekä Tellustori.

Mikäli tapahtuma on suuri yleisötapahtuma tai kestoltaan yli neljä tuntia, niin tapahtuma-alueen käytöstä peritään vakuusmaksu.  Vakuusmaksu palautetaan tapahtuman jälkeen, mikäli alueet ovat vastaavassa kunnossa kuin ennen tapahtumaa.

Yritystoimintaan liittyvästä sähkön käytöstä laskutetaan mitatun sähkön kulutuksen mukaisesti.

Granitin aukion varaukset

Granitin aukion varauksia hoitaa kaupungin sopimuskoordinaattorina toimiva Karaoke Bar Jolene, yhteyshenkilönä Essi Kokkonen.

Tiedustelut sähköpostilla essi.kokkonen@tulikuuma.fi

Puh. 050 544 5339

Huomioi, että Välikadun ja pysäköintialueen luvat myöntää Riihimäen kaupunki / Tekninen toimialue.

Luvan hakeminen

Vapaamuotoinen lupahakemus liitteineen (sijaintikartta) tulee toimittaa ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen tekniikka(at)riihimaki.fi. Mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, Tekninen toimialue, Eteläinen Asemakatu 4, 11130 Riihimäki. Hakemus tulee lähettää hyvissä ajoin ennen varsinaista tapahtumaa, kuitenkin vähintään 2 viikkoa aikaisemmin.

Käsittelymaksu

Luvan käsittelystä peritään voimassa olevan taksan mukainen käsittelymaksu ja alueen vuokramaksu pinta-alaan ja vuokrausaikaan perustuen.

Lisätietoja:

Mika Arminen
aluevastaava
050 433 3256


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 2 Ei 1 Kyllä 2 Ei 1