Osa Riihimäen paikallisliikenteen reiteistä ja aikatauluista muuttuu 1.1.2017

Linja 2 ajaa reittiä Paloheimonkatu-Kulmalan puistokatu-Lopentie ja vastakkaiseen suuntaan toisinpäin, ei enää Hämeenaukion kautta. Lasimuseon ja Merkoksen kellonajat muuttuvat hieman.
Linjan 2 uusi aikataulu ja kadunnimireitti sekä reittikartta

Linjan 3 aamupäivän aikataulut muuttuvat.
Linjan 3 uusi aikataulu

Linja 4 ajaa osalla lähdöistä Valiolle vain tarvittaessa eli silloin, kun Valiolle on menijöitä. Lisäksi linja 4 ajaa viikonloppuisin Vasikkahaasta rautatieasemalle Kalevankadun kautta, ei enää Hämeenaukion kautta.
Linjan 4 uusi aikataulu

Linjan 8 aikataulut muuttuvat hieman.
Linjan 8 uusi aikataulu

Palvelulinjan reitit ja aikataulut muuttuvat. Palvelulinja alkaa varsinaisella reitillään käydä keskustassa, Vasikkahaassa ja nykyistä useammin Merkoksella. Palvelulinjan kutsuominaisuus säilyy ennallaan eli auton voi pyytää viemään tai hakemaan (soittamalla 040 753 8041) muualtakin kuin reitin varrelta. Kuitenkin vain sellaisista paikoista ja sellaisina aikoina, kun auto kulkee lähistöllä.
Palvelulinjan uusi esite

Yllä olevat reitit ja aikataulut ovat voimassa 1.1.2017 – 4.6.2017.

Paikallisliikenteen uusi aikataulujulkaisu

Paikallisliikenteen uusi aikatauluvihko julkaistaan keskiviikkona 21.12.2016. Sitä saa mm. paikallisliikenteen busseista, Tietotuvasta ja Matkahuollon Riihimäen toimipisteestä.

Pdf-muotoinen aikataulujulkaisu löytyy jo tästä.

Taksikortilla matkustaminen palvelulinjalla sekä muussa paikallisliikenteessä on maksutonta

Sosiaalihuoltolain tai vammaispalvelulain nojalla myönnetyllä taksikortilla matkustaminen paikallisliikenteessä on maksutonta (omavastuuta ei tarvitse maksaa eikä kortilta kulu matkaa).

Myös taksikortin omaavan kanssa matkustavan avustajan matka on maksuton.

Tämä muutos on voimassa jo nyt.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 4 Ei 1 Kyllä 4 Ei 1