Mitä tehdä, jos nuorella tai nuoren perheellä vaikuttaa olevan pulmia? Mihin voi ottaa yhteyttä? Tajua Mut:n kautta nuoret ja nuorten perheet saavat tarvitsemansa avun, eikä sinun tarvitse itse tietää, mikä tai kuka voi auttaa. Yhteistyötä koordinoi etsivä nuorisotyöntekijä, ja yhteistyöhön osallistuminen on nuorelle vapaaehtoista.

Tajua Mut! -mallin tavoitteena on auttaa riihimäkeläisiä 12-28-vuotiaita nuoria mahdollisimman ajoissa. Malliin liittyy tietojärjestelmä, jota käytetään yhteydenottopyynnön välittämiseen. Järjestelmään kirjataan nuoren suostumuksella hänen yhteystietonsa, jotta etsivä nuorisotyöntekijä voi ottaa häneen yhteyttä. Harrastusseuroille ja -yhdistyksille Tajua Mut on työkalu, jonka avulla voi helposti ja nopeasti jakaa huolensa.

Tervetuloa Tajua Mut! -koulutukseen kuulemaan lisää. Kaikki koulutuksen käyneet saavat tunnukset tietojärjestelmään ja ovat valmiita käyttämään toimintamallia. Koulutus on maksuton ja avoin kaikille riihimäkeläisnuorten parissa toimiville (esim. liikunta- ja harrastusseurojen ja -yhdistysten valmentajat, junioripäälliköt ja muut toimihenkilöt). Järjestämme kaksi samansisältöistä koulutusta. Valitse allaolevista vaihtoehdoista parhaiten aikatauluusi sopiva. Jos kumpikaan vaihtoehto ei käy, niin ota meihin yhteyttä ja sovitaan seurallenne oma koulutusaika!

Tajua Mut! -koulutus yhdistyksille

Lisätietoa Tajua Mut! -toimintamallista. 

Ota yhteyttä:

Marianne Hyvönen
etsivä nuorisotyöntekijä
050 408 4435
etsivä nuorisotyö, oppilaitosyhteistyö, Tajua Mut! -toimintamalli


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0