Nuorisotilat

Tältä sivulta löytyy tietoa niin Nuorisokeskus Monarin kuin Peltosaaren Olohuoneenkin tiloissa tapahtuvasta toiminnastamme. Sivun lopussa on nähtävissä nuorisotilojen käyttösäännöt sekä tietoa tilojen vuokrauksesta.

Nuorisokeskus Monari

Uudenmaankatu 1
p. 019 758 4710 tai 019 758 4712 (keittiö)

Monari on Riihimäen keskustan alueella sijaitseva nuorisotila, jossa voit oleilla ja pelailla kavereiden kanssa. Toiminnan suunnittelussa otetaan huomioon myös osallistujien toiveet, joten ideoita otetaan vastaan. Käytössäsi ovat maksutta mm. biljardi, PS4 ja netti. Tule tapaamaan kavereita ja ohjaajia!

Koulujen lomaviikoilla ei ole mimmistä, junnuklubia, kerhoja tai pajoja.

7.-luokkalaiset – 17-vuotiaat
Ti klo 16-20 Tila auki
Ke klo 17-20 Tila auki (Myös täysi-ikäisille!)
To klo 16-20 Tyttöjen ilta
Pe klo 18-22 Tila auki
monari-logo_1

6.-luokkalaiset
Ke klo 14-16.30

3.-5.-luokkalaiset
Ti klo 14-15.45 Mimmis (tytöt)
To klo 14-15.45 Junnuklubi (pojat)

Kerhot ja pajat 7.-luokkalaisille – 17-vuotiaille

AniManga-kerho
Maanantaisin klo 18-21. Kerhon ikäraja 6.-luokkalaiset-17-vuotiaat. Kaikenlaista puuhastelua aiheen tiimoilta.
Kerhoa ohjaa Hanna Hautamäki.

Bändikämpät
ma-su klo 16-20

Monarilla on kolme bändikämppää, joita voivat hakea riihimäkeläiset nuorten bändit vuodeksi kerrallaan. Bändikämpät tulevat avoimeen hakuun marraskuussa.

Lisätietoja nuoriso-ohjaaja Janni Truhponen, p. 019 758 4710, etunimi.sukunimi@riihimaki.fi.

Toiminnasta vastaa:

Janni Truhponen
nuoriso-ohjaaja
040 330 4710
Nuorisokeskus Monari, kulttuurinen nuorisotyö, Karan koulukummi

Peltosaaren Olohuone

Peltsin clubin toiminta Peltosaaren koulun yhteydessä on loppunut. Toimintaa järjestetään Peltosaaren Olohuoneen tiloissa, Linnunradankatu 9.

  • tiistaisin klo 16.15-18.00 (1.-5.-lk tytöt)
  • torstaisin klo 16.15-18.00 (1.-5.lk pojat)

Toiminnasta vastaa:

Heidi Lindroos
nuoriso-ohjaaja
040 330 4714
Peltosaaren nuorisotila, kansainvälinen toiminta, harrastekerhotoiminta, Harjunrinteen koulukummi

Nuorisotilojen käyttösäännöt 

1 §
Nuorisotilat, joissa nuorisopalvelut järjestää toimintaa ja myöntää käyttövuoroja, ovat tarkoitetut pääasiallisesti nuorisotoimintaan alle 18-vuotiaiden kokoontumispaikoiksi. Tilaa käytettäessä on paikalla oltava tilavarauksen yhteydessä nimetty käyttövuorosta vastaava täysi-ikäinen henkilö.

2 § 
Toiminnan ja käyttäytymisen tiloissa on oltava asiallista. Toiminta ei saa loukata tai syrjiä ketään.

3 §
Alkoholin ja muiden päihdyttävien aineiden käyttö ja hallussapito nuorisotiloissa ja sen välittömässä läheisyydessä on kaikilta tilojen käyttäjiltä kielletty.

4 §
Tupakointi ja tupakkatuotteiden käsittely on kaikilta tilojen käyttäjiltä kielletty nuorisotiloissa, niiden piha-alueilla ja välittömässä läheisyydessä.

5 §
Energiajuomien juominen ja hallussapito on kaikilta tilojen käyttäjiltä kielletty nuorisotiloissa.

6 §
Tilan käyttäjä ja vuokraaja huolehtii, että paikat jäävät siistiin kuntoon käytön jälkeen. Tilan käyttäjä ja vuokraaja vastaa kaikista irtaimistolle ja kiinteistölle aiheutetuista vahingoista.

Käyttövuoron aikana tapahtuneet vahingot korvaa käyttäjä. Käyttäjä vastaa kaikista vahingoista joita henkilökunta, esiintyjät tai osanottajat aiheuttavat kiinteistölle tai sen irtaimistolle. Käyttäjä sitoutuu myös siihen, ettei hän käytä tiloja mihinkään sellaiseen tarkoitukseen, joka on kielletty Suomen lainsäädännössä tai on hyvien tapojen vastaista.

7 §
Nuorisopalvelut ei vastaa tiloissa olevista käyttäjän omista esineistä.

8 §
Mikäli tila tai sen irtaimisto kärsii vahinkoja, on niistä sekä muista tarpeellisista korjauksista ja puutteista välittömästi tehtävä ilmoitus tilan nuoriso-ohjaajalle.

9 §
Nuorisotilan käytöstä ja järjestyksestä vastaavalle toimenhaltijalla (nuoriso-ohjaaja) on oikeus määrätä henkilölle, yhdistykselle, yhteisölle tai tilojen muille käyttäjille joko pysyvä tai tilapäinen nuorisotalon/-tilan käyttökielto, mikäli tilan käyttäjä ei noudata nuorisotilojen järjestyssääntöjä tai muuten toiminnallaan häiritsee talon muuta käyttöä ja toistuvista varoituksista huolimatta jatkaa sääntöjen rikkomista tai häiritsevää toimintaansa.

10 §
Nuorisotoimenjohtaja päättää yksikön toimitilojen käytöstä ja aukioloajoista vahvistettujen perusteiden mukaisesti.

Nuorisotilojen vuokraus

Nuorisopalveluiden tiloja ei vuokrata toistaiseksi ulkopuolisille.

Bänditilat

Nuorten (pääsääntöisesti alle 18-v.) bändeille vuokrataan edullisesti harjoittelutiloja Nuorisokeskus Monarilta. Tilavuokra on 45 /kk. Maksu peritään kerran kuussa ja vuokrasopimukset tehdään aina tammikuun alussa vuodeksi kerrallaan.

 

 

 

 

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 3 Ei 3 Kyllä 3 Ei 3