Matkailupaketteja ryhmille

Tervetuloa Riihimäelle!

Riihimäki on monipuolinen kulttuuri- ja tapahtumakaupunki. Puistomaisessa kaupungissa on paljon nähtävää ja koettavaa musiikin, taiteen, teatterin, korkeatasoisten museoiden ja kulttuurihistoriallisten nähtävyyksien parissa. Tule ryhmäsi kanssa Riihimäelle, räätälöimme teille sopivan paketin. Tässä esimerkkejä, mitä voitte nähdä ja kokea Riihimäellä.

Matkailupaketit

Jokainen kierros alkaa tunnin kiertoajelulla, kiertoajelun aiheen voit ryhmäsi kanssa valita, vaihtoehtoina muun muassa historia, varuskunta, arkkitehtuuri, patsaat ja muistomerkit, tai voit yhdistellä eri vaihtoehtoja.

Lasipaketti, matkaohjelma, teemana Lasi

Taide- ja kulttuuripaketti, matkaohjelma, teemana taide ja kulttuuri

Metsästyspaketti, matkaohjelma, teemana metsästys

Patikka/luontopaketit, matkaohjelma, teemana patikointi Hatlamminsuolla

Tutustu tehtaanmyymälöihin

Riihimäellä on monta tehtaanmyymälää, joissa kannattaa vierailla, kun tulette
meille kylään!

Flow Cosmeticsin tehtaanmyymälästä löydät kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja mineraalimeikkejä.

Havi Outletista löydät tuttujen kynttilätuotteiden lisäksi myös Finlaysonin ja Familonin shop-in-shopin. Havi Outlet tarjoaa paljon vaihtuvia erikoistarjouksia, poistotuotteita sekä kilotavaraa edullisin hinnoin!

Iittala Outlet tarjoaa sinulle löytämisen iloa ja rakastettuja brändejä: Arabia, Fiskars, Hackman ja Iittala. Saat myös ideoita kattauksiin ja lahjoihin. Outletmyymälässä on myynnissä 1- ja 2-laatua sekä erikoiseriä.

Joutsen Oy:n tehtaanmyymälästä löytyvät maailman puhtaimmat untuvatuotteet, takit, tyynyt ja peitot, jotka ovat kestävä sijoitus hyvinvointiisi. Tunne jäljittelemätön lämmön ja keveyden yhdistelmä, josta et enää luovu.

Melaja Oy:n tehtaanmyymälästä löydät jatkuvasti vaihtuvan valikoiman erikoiseriä Studio Eero Aarnio -tuotteita, Muumi-valaisimia sekä muita valmistamiamme design-tuotteita.

Ullan Pakarin leipomo-kahvila-ravintolaan voit poiketa kahville, lounaalle ja ostaa mukaan leipomotuotteita.

Kuva Riihimäen keskuspuistosta ja sen edustan liikenneympyrästä
Kuva: Jenniina Nummela

 

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0