Muuta liikunnallista toimintaa

Haluaisitko luontopolkujen sijaan kokeilla jotain jännittävämpää ja ehkä uudenkinlaista aktiviteettia? Voisiko se olla ratsastustunti tai kunnon paintball/värikuula -kisa? Oletko enemmän meloaja tyyppiä tai golffaaja? Kaikkea löytyy Riihimäeltä tai sen lähikaupungeista. Ota puhelin esiin ja varaa aika näihin liikuntapalveluihin – näin saat taas yhden elämyksen lisää, arjesta poiketen.

Ratsastusta – Sammaliston talli
Tarjoaa erittäin hyvät puitteet ja ammattitaitoiset opettajat ja valmentajat sekä kilpailuihin tähtääville että omaksi ilokseen ratsastaville. Sammalistontalli on erittäin hyvällä sijannilla Riihimäen kolmostieltä vain 4,5 km.

Melontaa – Vaiveronkosket
Melonnan suhteen olosuhteet ovat vaihtelevia Vantaajoella vuodenaikojen ja virtojen mukaan. Nämä lyhyet korkean veden jaksot soveltuvat erityisesti kokeneemmille melojille. Melontareitin varrella, välillä Hyvinkää Vaiveronkosket – Nurmijärven Myllykoski, Helsingin Ruutinkoski – Vanhankaupunginkoski, on ohitus- ja rantautumispaikoissa melontareitinlogoin varustetut paikat.

Värikuula kisaamista – Paintball
Lähin paikka harrastaa ”rosvo ja poliisi” -leikkiä on Lopella. PV Paintball haluaa tarjota muistettavan liikuntaelämyksen Lopem luonnonkauniissa maalaismaisemissa.

Golfaamista – Draiv’in -keskus
Hausjärven Oittiin rakennetaan koko perheen ympärivuotinen vapaa-aika- ja hyvinvointikeskus. Alueella on 92 vapaa-ajan tonttia kauniissa maalais- ja golfkenttämaisemassa: hyvinvointikeskus ja klubitalo ravintoloineen, golfin talviharjoittelukeskus, 18- ja 6-reikäinen golfkenttä, kaikille avoin harjoituskenttä. Lisäksi kaikki lähialueen vapaa-ajan palvelut ovat tarjolla keskuksen kautta. Tarjolla on tennistä, ratsastusta, melontaa, kalastusta, hiihtoa, moottorikelkkailua, enduroa, laskettelua ja paljon muuta. Alueen arvioitu valmistuminen ajoittuu loppukesään 2013.

Ryhmäliikkumista – Hyvä Kunto
Liikuntakeskus Hyvä Kunto on tehty juuri sinua varten. Etsiessäsi ryhmäliikunta tunteja, kuten bodybalancea, bodyjamia, circuitia, pilatesta tai vesijumppaa valitse Hyvä Kunto. Se tarjoaa monipuolisesti eri ryhmäliikunta tunteja omien taitojen ja kiinnostusten mukaisesti.

Ilmailulajeja – Räyskylän ilmailukeskus
Pohjoismaiden suurimmassa harrasteilmailukeskuksessa Räyskylässä suositumpia ilmailulajeja ovat purjelento ja laskuvarjourheilu. Myös matkailija voi tutustusa Lopen kauniiseen luontoon korkeudesta käsin. Räyskylän keskus myös majoittaa ja ruokkii vierailijoitaan.

Moottoripyöräilyä – Lopen Enduro
Endurosafari tarjoaa haasteellisen tilaisuuden tutustua Lopen maisemin enduropyörän selästä. Aiempi enduron ajotaito ei ole välttämätön, mutta moottoripyörän perustaidot tulee osata. Enduropolut mutkittelevat Leppäniemen tilan 1300hehtaarin metsäalueilla.

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0