Lasten PIM

Pyörillä ilman moottoreita -haastekisa 16.4.-27.4.2018

 

Idea:

Haastekisassa alakoulujen 1.-5.-luokat ja yläkoulujen 6.-9.-luokat kisaavat keskenään luokittain. Eniten rasteja kerännyt luokka saa palkinnoksi lahjakortin, joka oikeuttaa Training Camp Korjaamon pitämään liikuntatuntiin yrityksen tiloissa (Junailijankatu 13).

 

Rastimerkinnöistä:

Oppilas merkitsee listaan nimensä ja rastin sen päivän kohdalle, kun hän on tullut pyörällä tai kävellen kouluun / poistuu pyörällä tai kävellen koulusta. Yhdestä suunnasta saa yhden rastin, eli korkeintaan 2 rastia / päivä. Oppilaan ollessa sairas taulukkoon laitetaan päivän kohdalle merkintä S.

Koko luokan yhteinen rastimäärä lasketaan lopuksi yhteen, ja tulos suhteutetaan oppilasmäärän mukaan. Ilmoita osallistumisen yhteydessä, jos oppilas on esteellinen kulkemaan pyörällä tai kävellen kouluun (esim. suhteettoman pitkä koulumatka).

Opettaja saa halutessaan osallistua mukaan, mutta osallistumisen väliin jättäminen ei vaikuta rastimäärien laskemiseen heikentävästi.

 

Palkinto:

Voittajaluokka saa itselleen lahjakortin, joka oikeuttaa Training Camp Korjaamon pitämään tunnin mittaiseen liikuntatuntiin yrityksen tiloissa (Junailijankatu 13).

 

Osallistuminen:

Laita koulullesi viikolla 14-15 saapunut juliste luokkasi seinälle näkyvälle paikalle (ota kopio, jos julisteita ei riitä kaikille luokille). Julisteen voi tulostaa myös tästä: PIM_2018_alakoulut ja PIM_2018_yläkoulut

Ota valmiista taulukosta selkeä kuva ja lähetä se terveysliikunnanohjaaja Sari Pekkalalle sari.pekkala(at)riihimaki.fi (1.-5.-luokat) / koululiikuntakoordinaattori Jere Liljenbäckille jere.liljenback(at)riihimaki.fi (6.-9.-luokat) viimeistään pe 4.5., niin luokkasi osallistuu mukaan kilpailuun! Vaihtoehtoiesti voit toimittaa julisteen sisäpostilla uimalaan (Sari) tai Kauppikselle (Jere). Kirjoita sähköpostin yhteyteen luokan kokonaisoppilasmäärä, koulun nimi ja luokka. Ilmoita lisäksi jos luokallasi on oppilas, joka on esteellinen kulkemaan pyörällä / kävellen kouluun.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0