Koko perheen luontopolku Riutassa

Videoseikkailu

Koko perheen luontopolku on Riuttaan, Kormuntie 258, tehty noin kilometrin mittainen videoseikkailureitti, jossa on yhteensä 8 rastia. Reitin varrella Iita Ilves ja tohtori Riutta Tomera seikkailevat QR-koodien takana olevissa videoissa ja kertovat luonnon ihmeellisyyksistä. Reitti lähtee Pyrkivän majan takaa, ja polku on merkitty tolpilla.

Iita Ilves ja tohtori Riutta Tomera odottavat sinua mukaan videoseikkailuun, muista pukeutua sään mukaisesti! Reitin on suunnitellut Riihimäen liikuntapalvelut yhteistyössä Riihimäen ympäristönsuojeluyksikön kanssa.

Ohjeet QR-koodin käyttöön

QR-koodiin eli ruutukoodin lukua varten tarvitset älypuhelimeen sovelluksen, joita on saatavilla sovelluskaupoissa ilmaiseksi. Osa puhelinmalleista saattaa sisältää QR-koodien lukuohjelman valmiiksi asennettuna nimellä viivakoodin lukija tai barcode reader. Puhelimen kamera toimii lukulaitteena. QR-koodi luetaan käynnistämällä sovellus ja viemällä kamera QR-koodin päälle.

Reitti

Koko perheen luontopolku kulkee osittain yhdessä Riuttan luontopolun kanssa. Karttaan on merkitty luontopolku, jonka varrella merkintä lp tarkoittaa luontopolun QR-koodia ja vs tarkoittaa videoseikkailureitin QR-koodia.

Luontopolun kartta

 

Lisätiedot

Sari Pekkala
projektikoordinaattori
019 758 4747
Vireä Riihimäki -hanke


Riuttan ulkoilualue, Kormuntie 258,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 2 Ei 0 Kyllä 2 Ei 0