Koko perheen luontopolku Riutassa

Videoseikkailu

Koko perheen luontopolku on noin kilometrin mittainen videoseikkailureitti, jossa on yhteensä 8 rastia. Reitin varrella Iita Ilves ja tohtori Riutta Tomera seikkailevat QR-koodien takana olevissa videoissa ja kertovat luonnon ihmeellisyyksistä. Reitti lähtee Pyrkivän majan takaa, ja polku on merkitty tolpilla (Kormuntie 258).

Iita Ilves ja tohtori Riutta Tomera odottavat sinua mukaan videoseikkailuun, tervetuloa! Reitin on suunnitellut Riihimäen liikuntapalvelut yhteistyössä Riihimäen ympäristönsuojeluyksikön kanssa.

Ohjeet QR-koodin käyttöön

QR-koodiin eli ruutukoodin lukua varten tarvitset älypuhelimeen sovelluksen, joita on saatavilla sovelluskaupoissa ilmaiseksi. Osa puhelinmalleista saattaa sisältää QR-koodien lukuohjelman valmiiksi asennettuna nimellä viivakoodin lukija tai barcode reader. Puhelimen kamera toimii lukulaitteena. QR-koodi luetaan käynnistämällä sovellus ja viemällä kamera QR-koodin päälle.

Reitti

Koko perheen luontopolku kulkee osittain yhdessä Riuttan luontopolun kanssa. Karttaan on merkitty luontopolku, jonka varrella merkintä lp tarkoittaa luontopolun QR-koodia ja vs tarkoittaa videoseikkailureitin QR-koodia.

Luontopolun kartta

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja:

Sari Pekkala
projektikoordinaattori
050 435 9993
Liikkuva Riihimäki -hanke


Riuttan ulkoilualue, Kormuntie 258


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 3 Ei 0 Kyllä 3 Ei 0