Hyvinvointineuvonta

Henkilökohtainen hyvinvointineuvonta jatkuu jälleen 29.6.2020 alkaen. Voit kysyä edelleen vinkkejä sähköpostitse kotijumppaan niillä välineillä, joita kotoasi löytyy!

 

 

Hyvinvointineuvonta on uimahallilla, Salpausseläntie 16, sijaitseva kuntalaisille tarkoitettu maksuton neuvontapiste. Hyvinvointipisteen tarjontaan kuuluvat elämäntapoihin liittyvä neuvonta, kehonkoostumusmittaukset ja kuntotestit sekä kuntosaliopastus.

Elämäntapaneuvonta: mahdollisuus keskustella liikkumisen aloittamisesta tai pohtia yhdessä erilaisia tapoja lisätä aktiivisuutta arkeen. Voit myös kysyä neuvoja johonkin liikkumismuotoon (esim. omatoiminen lihaskuntoharjoittelu), ravitsemukseen, nukkumiseen ja painonhallintaan liittyen.

Kehonkoostumusmittaus: mittaus sopii liikunnan parissa aloittaville henkilöille tai elämäntapamuutoksia tehneelle henkilölle. Testi suoritetaan avojaloin seisomalla mittauslaitteen päällä noin puolen minuutin ajan. Tulokset antavat tietoa muun muassa kehon lihas- ja rasvamassan määrästä sekä sisäelinten ympärillä olevan rasvan tasosta.

Kuntotestit: testit sisältävät tasapaino-, lihaskunto- ja liikkuvuustestejä. Suunnattu henkilöille, joilla on käynnistymässä / käynnissä elämäntapamuutos.

Kuntosaliopastus: tarkoitettu henkilöille, joilla ei ole aiempaa kuntosaliharjoittelutaustaa tai joiden edellisestä kuntosalikäynnistä on useampi vuosi aikaa. Opastusaikoja järjestetään kysynnän mukaan, joten ilmoita kiinnostuksesi terveysliikunnanohjaajalle.

Ajanvaraus ja lisätietoja


pia.maensivu(at)riihimaki.fi

Kuva KKI-blogi

 

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 9 Ei 2 Kyllä 9 Ei 2