Hyvinvointineuvonta

Hyvinvointineuvonta on uimahallilla (Salpausseläntie 16) sijaitseva kuntalaisille tarkoitettu maksuton neuvontapiste. Hyvinvointineuvontapisteen tarjontaan kuuluvat kehonkoostumusmittaukset ja kuntotestit, terveellisiin elämäntapoihin liittyvä neuvonta ja kuntosaliopastus.

Kehonkoostumusmittaus: mittaus sopii liikunnan parissa aloittaville henkilöille tai elämäntapamuutoksia tehneelle henkilölle. Testi suoritetaan avojaloin seisomalla mittauslaitteen päällä noin puolen minuutin ajan. Tulokset antavat tietoa muun muassa kehon lihas- ja rasvamassan määrästä sekä sisäelinten ympärillä olevan rasvan tasosta.

Kuntotestit: testit sisältävät tasapaino-, lihaskunto- ja liikkuvuustestejä. Suunnattu henkilöille, joilla on käynnistymässä / käynnissä elämäntapamuutos.

Keskustelu elämäntavoista: mahdollisuus keskustella liikkumisen aloittamisesta tai pohtia yhdessä erilaisia tapoja lisätä aktiivisuutta arkeen. Voit myös kysyä neuvoja johonkin liikkumismuotoon (esimerkiksi omatoiminen lihaskuntoharjoittelu), ravitsemukseen, nukkumiseen ja painonhallintaan.

Kuntosaliopastus: tarkoitettu henkilöille, joilla ei ole aiempaa kuntosaliharjoittelutaustaa tai joiden edellisestä kuntosalikäynnistä on useampi vuosi aikaa. Opastusaikoja järjestetään kysynnän mukaan, joten ilmoita kiinnostuksesi terveysliikunnanohjaajalle.

 

Voit varata ajan sinulle sopivaan ajankohtaan tai tulla maaliskuussa yleisille opastusajoille:

Ti 12.3. Avoin hyvinvointineuvonta uimalan liikuntaneuvontahuoneessa klo 14.30–16.00.

Voit tulla paikalle keskustelemaan tai pyytämään vinkkejä liikuntaan, ravitsemukseen tai muihin elämäntapoihin liittyviin asioihin. Keskustelu on luottamuksellinen ja maksuton.

To 14.3. Kuntosaliopastus uimahallilla klo 14.15–15.30

Oletko kiinnostunut kuntosaliharjoittelusta, mutta kaipaisit neuvoja aloitukseen? Tule opastukseen kuntosalille uimalan sisäänpääsymaksun hinnalla. Ennakkoilmoittautuminen terveysliikunnanohjaajalle: marianna.suonpaa@riihimaki.fi, 019 758 4744 viim. ti 12.3.2019. Maksimimäärä opastukseen 10 hlöä.

Ke 20.3. Maksutonta kehonkoostumus ja -puristusvoimamittausta Riihimäen kirjaston opintosalissa

Tule mittauttamaan kehonkoostumuksesi tai puristusvoimasi kirjastoon ke 20.3. klo 9.30–11.00. Ei ennakkoilmoittautumista. Varaudu lyhyeen jonotusaikaan, ja kengillä sekä sukilla, jotka saa helposti pois jalasta kehonkoostumusmittausta varten.

Ti 26.3. Avoin hyvinvointineuvonta uimalan liikuntaneuvontahuoneessa klo 14.30–16.00.

Voit tulla paikalle keskustelemaan tai pyytämään vinkkejä liikuntaan, ravitsemukseen tai muihin elämäntapoihin liittyviin asioihin. Keskustelu on luottamuksellinen ja maksuton.

Ajanvaraus ja lisätietoja

Marianna Suonpää
terveysliikunnanohjaaja
019 758 4744
Salpausseläntie 16


sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi(at)riihimaki.fi

(Kuva KKI-blogi).

 

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 6 Ei 1 Kyllä 6 Ei 1