Hyvinvointineuvonta

 

Hyvinvointineuvonta on uimahallilla, Salpausseläntie 16, sijaitseva kuntalaisille tarkoitettu maksuton neuvontapiste. Hyvinvointipisteen tarjontaan kuuluvat elämäntapoihin liittyvä neuvonta, kehonkoostumusmittaukset ja kuntotestit sekä kuntosaliopastus.

TOISTAISEKSI VAIN AJANVARAUKSELLA.

Elämäntapaneuvonta: mahdollisuus keskustella liikkumisen aloittamisesta tai pohtia yhdessä erilaisia tapoja lisätä aktiivisuutta arkeen. Voit myös kysyä neuvoja johonkin liikkumismuotoon (esim. omatoiminen lihaskuntoharjoittelu), ravitsemukseen, nukkumiseen ja painonhallintaan liittyen.

Kehonkoostumusmittaus: mittaus sopii liikunnan parissa aloittaville henkilöille tai elämäntapamuutoksia tehneelle henkilölle. Testi suoritetaan avojaloin seisomalla mittauslaitteen päällä noin puolen minuutin ajan. Tulokset antavat tietoa muun muassa kehon lihas- ja rasvamassan määrästä sekä sisäelinten ympärillä olevan rasvan tasosta.

Kuntotestit: testit sisältävät tasapaino-, lihaskunto- ja liikkuvuustestejä. Suunnattu henkilöille, joilla on käynnistymässä / käynnissä elämäntapamuutos.

Kuntosaliopastus: tarkoitettu henkilöille, joilla ei ole aiempaa kuntosaliharjoittelutaustaa tai joiden edellisestä kuntosalikäynnistä on useampi vuosi aikaa. Opastusaikoja järjestetään kysynnän mukaan, joten ilmoita kiinnostuksesi terveysliikunnanohjaajalle.

Ajanvaraus ja lisätietoja

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)riihimaki.fi

Anna-Maija Peltola
erityisliikunnanohjaaja
040 330 4740


Kaisa Eiristö
terveysliikunnanohjaaja
040 330 4734


Mimmu Pietilä
erityisliikunnanohjaaja
050 576 6002

Kuva KKI-blogi

 

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 11 Ei 3 Kyllä 11 Ei 3