Hyvinvointineuvonta

 

Hyvinvointineuvonta on uimahallilla, Salpausseläntie 16, sijaitseva kuntalaisille tarkoitettu maksuton neuvontapiste. Hyvinvointipisteen tarjontaan kuuluvat elämäntapoihin liittyvä neuvonta, kehonkoostumusmittaukset ja kuntotestit sekä kuntosaliopastus.

Torstaisin avoimet ovet klo 9.30-11.00, jolloin voit tulla aikaa varaamatta pikamittauksiin:  verenpaineen mittaus, puristusvoimamittaus, kehonkoostumus.Tarvitessasi aikaa keskustelulle, varaa aika pia.maensivu@riihimaki.fi tai p. 050 576 6002.

Elämäntapaneuvonta: mahdollisuus keskustella liikkumisen aloittamisesta tai pohtia yhdessä erilaisia tapoja lisätä aktiivisuutta arkeen. Voit myös kysyä neuvoja johonkin liikkumismuotoon (esim. omatoiminen lihaskuntoharjoittelu), ravitsemukseen, nukkumiseen ja painonhallintaan liittyen.

Kehonkoostumusmittaus: mittaus sopii liikunnan parissa aloittaville henkilöille tai elämäntapamuutoksia tehneelle henkilölle. Testi suoritetaan avojaloin seisomalla mittauslaitteen päällä noin puolen minuutin ajan. Tulokset antavat tietoa muun muassa kehon lihas- ja rasvamassan määrästä sekä sisäelinten ympärillä olevan rasvan tasosta.

Kuntotestit: testit sisältävät tasapaino-, lihaskunto- ja liikkuvuustestejä. Suunnattu henkilöille, joilla on käynnistymässä / käynnissä elämäntapamuutos.

Kuntosaliopastus: tarkoitettu henkilöille, joilla ei ole aiempaa kuntosaliharjoittelutaustaa tai joiden edellisestä kuntosalikäynnistä on useampi vuosi aikaa. Opastusaikoja järjestetään kysynnän mukaan, joten ilmoita kiinnostuksesi terveysliikunnanohjaajalle.

Ajanvaraus ja lisätietoja


pia.maensivu(at)riihimaki.fi

Kuva KKI-blogi

 

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 9 Ei 3 Kyllä 9 Ei 3