Frisbeegolfradat

Radoilla liikkumisessa on noudatettava turvaväliä THL:n suosituksen mukaisesti.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin toimintaohje COVID-19-ohjeita urheiluun ja vapaa-aikaan. Oma tiukempi ohjeistuksemme liikuntatilojen käytöstä menee tämän ohjeistuksen edelle.

Frisbeegolfradat ovat kaikille avoimia lähiliikuntapaikkoja ja niitä hallinnoi kaupungin liikuntapalvelut.

Riutan frisbeegolfrata DiscGolfPark

Riutan laskettelurinteiden alueella on 18-väyläinen frisbeegolfrata DiscGolfPark, Kormuntie 258 (katso sijainti kartalla). Aloituspiste löytyy hiihtomajan parkkipaikan vierestä. Väylät ovat vaihtelevia ja kulkevat rinnemaastossa. Väyläkuvaukset ja tietoa radasta löydät täältä. Riutan radalle voidaan myöntää kaupungin erillisellä luvalla yksittäisiä varauksia kilpailuihin.

Palomiehen puisto

Palomiehen puistossa, Kulmalan Puistokatu 1, on 5-väyläinen frisbeegolfrata, joka sopii erityisesti aloittelijoille ja lapsiperheille. Väylä on tasaisessa maastossa. Alueella on myös hiekkakenttä, jossa voi pelata pallopelejä tai vaikka petanqueta. Väyläkuvaukset ja tietoa radasta löydät täältä. Palomiehen puiston frisbeegolfradalle ei myönnetä yksittäisiä varauksia.

Keskusurheilupuiston frisbeegolfrata

Riihimäen keskusurheilupuiston frisbeegolfrata sijaitsee Pohjolanrinteen koulun läheisyydessä, Pohjolankatu 8. Rata on 5-väyläinen ja sopii aloittelijoille ja lapsiperheille. Väylät ovat alle 100 metrin pituisia. Tässä on tueksi väyläkartta.

 

 

 

 

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 23 Ei 11 Kyllä 23 Ei 11