Valokuvasuunnistus tulee jälleen!

 

 

 

Kuvasuunnistus alkaa täältä! Suunnista kuvan kohteeseen ja hae sieltä itsellesi osallistumiskortti la 16.9. – la 30.9. välisenä aikana. Täältä löydät myös rastikortin, jonka kääntöpuolella on kuva uuteen kohteeseen.

 

Etsi oranssi-valkoinen rastikortti!

Ratkaise kuvan taustan sijainti. Kohteesta löytyy kuvavihje seuraavalle rastille. Rasteja on yhteensä kuusi ja voit itse päättää miten ja milloin käyt rastipisteillä. Rasteilla ei tarvitse käydä yhdellä kertaa, kunhan muistat minkä kohteen edellisellä rastilla näit. Tarkoituksena on kulkea rastipisteille kävellen, pyörällä tai millä tahansa kulkuvälineellä, jossa ei ole moottoria. Kuvasuunnistusaika on 16.9. – 30.9.

Ensimmäiseltä rastilta on haettavissa suorituskortti, jonka voi täyttää yhteystiedoilla varustettuna viimeisellä rastipisteellä sijaitsevaan postilaatikkoon. Kaikkien suorituskortin palauttaneiden kesken arvotaan liikunnallisia tuotepalkintoja!

Tarkemmat ohjeet kuvasuunnistukseen löydät alla olevasta linkistä:

Ohjeet kuvasuunnistukseen

 

Mitä jos rastia ei löydy?

Valitettavasti joku on ymmärtänyt kuvasuunnistuksen väärin ja vie rastit mukanaan rastipisteiltä. Tämä on tietenkin todella harmillista muita suunnistajia kohtaan, joten mikäli rastipaikalta ei löydy rastia, alla olevista linkeistä pääset tarkistamaan seuraavan kohteen:

Ensimmäisen rastin kuvavihje

Toisen rastin kuvavihje

Kolmannen rastin kuvavihje

Neljännen rastin kuvavihje

Viidennen rastin kuvavihje

.

 

 

 

Visual01A


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 5 Ei 1 Kyllä 5 Ei 1