Kunnan Pojat -hanke

Neljän kunnan yhteistyöhanke tuo musiikin kaikkien ulottuville

Hausjärvi, Hyvinkää, Loppi ja Riihimäki ovat mukana syyskuussa 2018 alkaneessa Kunnan pojat -hankkeessa, jonka tarkoituksena on tuoda kulttuuria niiden ulottuville, jotka syystä tai toisesta jäisivät muuten siitä osattomiksi.

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt tukea hankkeelle, jota koordinoi Timo Aalto kulttuuripalveluja tuottavasta Artic Cowboys Oy:stä. Artic Cowboys Oy toteuttaa hankkeen yhteistyössä mukana olevien kuntien sosiaali-, kulttuuri- ja työvoimapalveluiden kanssa. Suurin osa hankkeen rahoituksesta tulee ministeriöltä, minkä lisäksi jokainen mukana oleva kunta on antanut mukaan oman panoksensa. Artic Cowboys Oy on toteuttanut vastaavan hankkeen aiemmin Rovaniemellä ja sen lähialueilla Hannu Raudaskosken luotsaamana ja nyt se toteutetaan ensimmäistä kertaa Etelä-Suomessa.

Kunnan Pojat -yhtye esiintyy vanhusten palvelutaloissa, kerhotiloissa, vuodeosastoilla ja muissa kulttuurisessa katveessa elävien kohtauspaikoissa, vaikkapa mielenterveys- tai päihdekuntoutujien ryhmissä.

Toiminnan ydin kaikessa yksinkertaisuudessaan on, että Kunnan Pojat vievät musiikkiesityksiä heille, jotka muutoin jäävät niistä osattomiksi.

Kunnan Poikien koko keikkakalenterin ja Facebook-sivuston löydät täältä

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 3 Kyllä 0 Ei 3