Tänä vuonna Joulukadun avajaiset tehdään yhdessä!
Ja samalla tuetaan Riihimäkeläisiä vähävaraisia perheitä ja nuoria ja vanhuksia.

Joulukadun avajaisia vietämme tänä vuonna la 23.11.2019 klo 17–18.30.

Perinteikkäästi aloitamme kulkueella, joka lähtee Hämeenaukiolta kello 17.00 ja jatkamme koko kaupungin joulujuhlalla Granitin aukiolla kello 17.30 alkaen. Teemana on: tehdään hyvä joulu yhdessä. Kulkueen jälkeen Granitin aukiolla museohiiri Wilhelm julistaa joulusanoman ja näemme erilaisia esityksiä. Myös joulupukki on paikalla, totta kai. Juhlan päätämme yhteislauluun. Tarjolla on myös glögiä ja joulupuuro.

Riihimäkeläiset yrittäjät ovat lähteneet innolla mukaan tekemään hyvää, sillä joulupuuron kaupunkilaisille tarjoaa:
Oma-SP Riihimäki
Riihimäen Pieni Lelukauppa
Riihimäen Kiipeilykeskus Rocklands
Erämessut
Riihimäen Yrittäjät ry 
Varastointipalvelut Veljekset Häti Oy.

Glögin juhlakansalle tarjoaa Riihimäen Pieni Lelukauppa. Granitilta löytyy myös Hyvä Kunnon vuosittainen Hyvä joulu lapselle -keräyspiste. Keräykseen voit tuoda 0–17-vuotiaalle lahjaksi mm. lelun, pelin, lahjakortin tai elämyskortin. Muistathan jättää lahjasi paketoimatta, näin lahja on helpompi jakaa sitä tarvitsevalle.

Tule mukaan kulkueeseen!

Tänäkin vuonna ilahdutamme Riihimäkeä näyttävällä kulkueella. Osallistuminen ei yrityksille ja yhdistyksille maksa mitään, mutta halutessasi voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan, joka annetaan lyhentämättömänä Riihimäen seurakunnan diakoniatyön kautta riihimäkeläisille vähävaraisille perheille, nuorille ja vanhuksille.
Ja nyt saa olla luova: tule skuutilla, skeitillä, maitokärryillä, kävellen, pyöräillen, autolla tai vaikka rollaattorilla, pue yllesi tonttulakki tai jouluvalot tai molemmat -asu ja kulkuväline on todellakin vapaa!
Myös katsojat ovat tervetulleita kulkueeseen mukaan!

Lisätietoja tai ilmoittaudu kulkueeseen mukaan 4.11.2019 mennessä:
Minni Arposuo, p. 040 535 8577 tai toimisto@danceart.fi.

Järjestäjänä Tanssistudio Dance Art, Riihimäen kaupungin kulttuuripalvelujen tuella.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1