Maksutonta kulttuuritoimintaa Peltosaaren asukkaille

Kulttuuriviritys toteuttaa harrastustoimintaa, elämyksiä, kulttuuriretkiä sekä pienimuotoisia tapahtumia Peltosaaren kaikille asukkaille ikään tai kansalaisuuteen katsomatta. Toiminta käynnistyi syksyllä 2015 ja jatkuu toukokuuhun 2016. Projektia rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Osana Peltosaaren kehittämistoimintaa on luotu uusi asukastilakonsepti – Peltosaaren Olohuone, jossa toimintaa järjestetään. Harrastustoimintaa voidaan järjestää Olohuoneen lisäksi myös muissa Peltosaaren kokoontumistiloissa tai kaupungin kulttuurilaitosten tiloissa. Kulttuuriviritystä tehdään tiiviissä yhteistyössä Peltosaari-projektin kanssa.

Minkälaista toimintaa sinä tahtoisit Peltosaareen?

Toimintaa suunnitellaan ja tuotetaan yhteistyössä asukkaiden, taiteilijoiden ja muiden kulttuuritoimijoiden, sekä kotouttamispalveluiden kanssa.

  • Harrastuskerho voi kokoontua kokemaan esimerkiksi teatteria, musiikkia, tanssia, kuvataidetta, sarjakuvaa, stand upia, käsityömuotoilua tai kirjallisuutta. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita ja kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan.
  • Toiminta mahdollistaa myös sellaisten taiteen tai kulttuurin lajien esittelemisen ja kokeilemisen, joita ei kaupungissa vielä ole pysyvästi tarjolla, eli kaikenlaisia ehdotuksia otetaan mielellään vastaan.

Ehdotuksia toiminnasta, palautetta ja mielipiteitä vastaanottaa projektikoordinaattori Eeva Vekki. Sähköposti on muotoa etunumi.sukunimi@riihimaki.fi.

Kulttuuriviritys-hanke tiedottaa toiminnastaan myös Facebookin kautta: Olohuone Riihimäki -sivua seuraamalla näet mitä kaikkea toimintaa Peltosaaressa on tarjolla.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0