Fiksun työllistäjän Riksu -hanke

TEMin rahoittaman Fiksun työllistäjä Riksu –hankkeen tavoite on saada yritykset käyttämään valtion ja Riihimäen tarjoamia työllistämistukia, jotka helpottavat uuden työntekijän palkkaamista. Näitä tukia käyttämällä yritykset pystyvät rekrytoimaan entistäkin rohkeammin.

Palkkatuen, työllistämislisän ja työkokeilun avulla yritys voi palkata uusia työntekijöitä pienemmällä taloudellisella riskillä. Rekrytointikoulutuksella ja oppisopimuksella yritys taas saa mahdollisuuden kasvattaa omien tarpeidensa mukaisia työntekijöitä. Nämä keinot mahdollistavat rakenteellisen työttömyyden pienentämisen.

Hankkeen kohderyhmänä ovat riihimäkeläiset yritykset. Hanke neuvoo yrityksiä saatavien tukien tarkoitusten ja saannin helpottamisessa, samalla kerää avoimia- ja piilotyöpaikkoja Riihimäellä. Työpaikat täytetään Riihimäen kaupungin työvalmentajan avulla.

Täytä kyselylomake

Yrityksiä pyydetään täyttämään hankkeen kyselylomake, josta voimme saada tärkeitä tietoja rekrytointitarpeista sekä rekrytointiavustusten käyttämisestä.

Lisätietoja

Botond Vereb-Dér
työllistämisasiantuntija
050 372 6272
Fiksun työllistäjän Riksu -hanke


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0