Työnantaja

Riihimäen kaupungin yhtenä strategisena tavoitteena on elinvoiman vahvistaminen. Alueen yritysten elinvoiman edistäminen edellyttää työvoiman saantia monenlaiseen tarpeeseen. Työllisyyspalvelut tarjoaa palveluita yritysten työvoiman saannin helpottamiseksi.

Kartoitamme riihimäkeläisten työnhakijoiden joukosta yritysten tarpeisiin soveltuvaa työvoimaa ja tuomme ehdokkaita yritykselle tiedoksi yhdessä sovitulla tavalla.

Yrityksille tarjotaan tietoa ja palveluita, joiden ansiosta uuden työntekijän työhön ottamiseen liittyviä riskejä voidaan madaltaa. Työkokeilulla sekä yritys että työnhakija pystyvät tarkistamaan paikan ja tekijän yhteensoveltuvuutta.

Valtion maksaman palkkatuen ansiosta yrityksillä on mahdollisuus saada päteviä työntekijöitä madalletulla palkkakustannuksella. Myös Riihimäen kaupunki tukee työnhakijana olevien ammattilaisten palkkaamista.

Riihimäkeläisten työnhakijoiden joukosta löytyy tarvittavaa ja arvokasta osaamista omaavia työntekijöitä.

 

Jätä meille yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta, niin olemme sinuun pian yhteyksissä ja palvelemme rekrytointiasioissa! YHTEYDENOTTOLOMAKE 

 

Lisää tietoa antaa

Heini Åberg
työllistämisasiantuntija
050 372 6272
Fiksun työllistäjän Riksu -hanke

 

 

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 2 Ei 0 Kyllä 2 Ei 0