Fiksun työllistäjän Riksu -hanke

Kaupungin ja TEMin rahoittaman Fiksun työllistäjän Riksu –hankkeen tavoite on saada yrityksille tarvittavaa työvoimaa ja tehdä uuden työntekijän palkkaaminen työnantajalle helpommaksi, mm. hyödyntämällä valtion ja Riihimäen kaupungin tarjoamaa taloudellista tukea. Näitä tukia käyttämällä yritykset pystyvät rekrytoimaan entistäkin rohkeammin.

Hanke kartoittaa riihimäkeläisyritysten rekrytointi- ja osaamistarpeita, kertoo käytössä olevista tukimahdollisuuksista ja koordinoi yritysten työntekijäehdokkaiden löytämistä.

Palkkatuen, työllistämislisän ja työkokeilun avulla yritys voi palkata uusia työntekijöitä pienemmällä taloudellisella riskillä. Rekrytointikoulutuksella ja oppisopimuksella yritys taas saa mahdollisuuden kasvattaa omien tarpeidensa mukaisia työntekijöitä.

Yhteinen intressimme on kasvattaa riihimäkeläisyrityksille pitkäaikaisia työntekijöitä.

Hankkeen kohderyhmänä ovat riihimäkeläiset yritykset. Hanke neuvoo yrityksiä soveltuvien tukien hakemisessa ja kartoittaa avoimia työpaikkoja ja piilotyöpaikkoja Riihimäellä. Työpaikkoihin soveltuvia ehdokkaita kartoittaa Riihimäen kaupungin työvalmentaja.

Yrityksiä pyydetään täyttämään rekrytointeihin liittyvä kyselylomake, josta saamme tärkeitä tietoja yritysten rekrytointi- ja tukitarpeista. Otamme teihin yhteyttä, mikäli yhteystietonne on kirjattu rekrytointilomakkeeseen.

 

Lisää tietoa antaa

Botond Vereb-Dér
työllistämisasiantuntija
050 372 6272
Fiksun työllistäjän Riksu -hanke


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0