Hyödyllisiä linkkejä

Erityisnuorisotyö ja etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö pyrkii löytämään ja motivoimaan 16-29-vuotiaita nuoria, jotka ovat jääneet palvelujen ulkopuolelle ja ohjaamaan heitä esimerkiksi pajatoimintaan ja sitä kautta työhön tai opiskelemaan.

Erityisnuorisotyö ja etsivä nuorisotyö >>

Ohjaamo

Elämässä eteenpäin – ohjausta alle 30 -vuotiaille. Ohjaamo on paikka, josta saa apua työhön, koulutukseen ja arkeen liittyvissä asioissa. Useat Ohjaamot eri puolilla Suomea tarjoavat tietoa ja ohjausta nopeasti ja tarpeiden mukaan.

Ohjaamo >>

Nuorisotakuu

Nuorisotakuu tarkoittaa, että TE-palvelut tarjoaa nuorelle palvelua tai toimenpidettä viimeistään kolmen kuukauden kuluessa siitä, kun työnhaku on alkanut. Palvelu parantaa nuoren mahdollisuuksia selviytyä työmarkkinoilla ja löytää työpaikka.

Nuorisotakuu >>

Riihimäen TE-toimisto

Riihimäen TE- toimistossa suunnitellaan työllistymispolkua yhdessä työttömän nuoren kanssa. TE- toimisto voi tarjota työ-, työkokeilu-, opiskelu-, työpaja- tai kuntoutuspaikkoja.

Riihimäen TE-toimisto >>

Nuorten työpajatoiminta

Hyvinkään, Riihimäen, Lopen ja Hausjärven alueella nuorten työpajapalveluja tuottaa Hyria-säätiö.

Nuorten työpajatoiminta >>

Nuortentalo Nuppi

Nuortentalo Nuppi on moniammatillinen ohjaus-, neuvonta- ja arviointipalvelu alle 25-vuotiaille Riihimäen seudulla asuville nuorille ja heidän vanhemmilleen tai läheisilleen.

Nuotentalo Nuppi >>

Monialainen työllistymistä edistävä yhteispalvelu MYP

Kanta-Hämeen MYP  on kunnan, TE- toimiston ja Kelan muodostama asiantuntija- ja palveluverkosto tarjoten yksilöllistä räätälöityä palvelua työllistymisen tueksi.

Monialainen työllistymistä edistävä yhteispalvelu MYP >>

Moniammatillinen nuorten ohjaus- ja palveluverkostotyöryhmä Notus

Nuorten ohjaus- ja palveluverkoston tehtävänä on muun muassa koota tietoja nuorten kasvu- ja elinoloista, edistää nuorille suunnattujen palvelujen yhteensovittamista, suunnitella ja tehostaa yhteisiä menettelytapoja ja edistää nuorten palveluiden järjestämiseen liittyvän tietojen vaihdon sujuvuutta. Nuorten ohjaus- ja palveluverkostotyöryhmä hoitaa jatkossa myös nuorten yhteiskuntatakuun edistämiseen liittyvät tehtävät. Työryhmän puheenjohtajana toimii nuorisotoimenjohtaja.

Nuorisotoimenjohtajan yhteystiedot >>


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0