Kaupungilla työssäolo kannattaa

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset tekemään monipuolista työtä, jolla on aidosti merkitystä. Kunta-alan vahvuutena ovat tasa-arvoiset ja toimivat työyhteisöt sekä hyvät työsuhde-edut. Esimerkiksi vuosiloma on kunta-alalla pisimmällään 38 arkipäivää vuodessa.

Riihimäen kaupunki tarjoaa henkilöstölleen hyvät ja kattavat työterveyshuoltopalvelut, jotka sisältävät myös sairaanhoitopalvelut. KuntoKipinä-toiminnan puitteissa tuemme henkilökunnan liikkumista järjestämällä kaupungin henkilöstölle omia liikuntaryhmiä sekä myöntämällä alennuksia erilaisiin liikuntapalveluihin. Työpaikkalounaan nautit joko  henkilöstöruokaloissa tai useissa tuetussa lounasravintoloissa eri puolilla kaupunkia.

Riihimäen kaupunki on työpaikkana savuton. Savuttomuus tarkoittaa sitä, että työnaikainen tupakointi on kielletty kaikissa työpisteissä lukuunottamatta työhön liittyviä taukoja.

Virkistystoimintaamme kuuluvat myös koko henkilökunnan yhteiset henkilöstöjuhlat, liikuntailtapäivät ja virkistyspäivät.

Kaupungin henkilöstöä kannustetaan oman työnsä kehittämiseen ja aloitteellisuuteen. Työhön liittyvät toteuttamiskelpoiset ideat ja tuloksellisuutta parantavat aloitteet palkitaan.

Kaupungin töissä viihdytään

Kaupungin töissä viihdytään ja siten työurat kaupungilla ovat usein pitkiä. Henkilöstöä muistetaan pitkästä palvelusta ja merkkipäivinä.

Kaupunki kannustaa työntekijöitään oman osaamisensa ylläpitoon ja kehittämiseen.

Henkilökunnalla on käytössään kaupungin ylläpitämä vir­kis­tyspaikka Kotaniemi Hirvijärvellä, n. 10 km päässä Riihimäen keskustasta. Mökki on  kesäaikaan henkilökunnan ja heidän perheidensä käytössä. Sauna on lämpimänä joka ilta! Talvikautena työpaikat voivat varata Kotaniemeä omien tapahtumiensa ja kokouksien pitopaikaksi.

Uramon koulun oppitunti
Kuva Tapio Aulu

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 4 Ei 11 Kyllä 4 Ei 11