Lace & Rose auttaa vaatepulmissa

Vaatekauppa Lace & Rose
Yrittäjä Päivi Salmela valitsee myytävät vaatteet ulkonäön ja laadun mukaan. Kuva Nora Myllymäki

Yrittäjä Päivi Salmela nostaa vaatetangolta esiin tunikan. Tunika on musta, siinä on suuria kukkakuvioita ja materiaali näyttää laskeutuvan lempeän hidastetusti liikkeen jäljiltä.

Se on kaunein vaate, jonka olen nähnyt.

”Tämä on kuopiolaisen Excuse Me My Bon Bon -merkin tunika”, Salmela esittelee. ”Merkki tekee vaatteita koosta 40 kokoon 58.”

Salmelan vaateliike Lace & Rose on toiminut Riihimäellä kaksi vuotta. Liikkeessä myydään kattavaa valikoimaa muodikkaita brändejä kuten norjalaista L’evolutionia, tanskalaista Miss Baronia ja Suomesta Excuse Me My Bon Bonin lisäksi KatriNiskasta ja IvanaHelsinkiä.

Tarkoitus että naiset löytävät juuri sellaisen vaatteen, mitä etsivät.

Salmelan johtoajatuksena on tarjota vastauksia ihmisille: tarkoitus on, että naiset löytäisivät juuri sellaisen vaatteen, jota he etsivät. Kaupassa myytävät brändit hän valitsee paitsi vaatteen ulkonäön, myös laadun mukaan. Kaikissa vaatteissa on materiaaleina muun muassa puuvillaa, viskoosia, pellavaa tai silkkiä.

Salmela on järjestänyt muutamia muotinäytöksiä ja yrityksen kuulumisia voi seurata myös Facebookin ja Instagramin kautta.

Lace & Rose, Hämeenkatu 9.: Verkkosivut sekä Facebook ja Instagram


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1