Willa Ihanuus kaunistaa kodin

Sisustuskauppa Willa Ihanuus
Myyntipäällikkö Tiina Hakonen on aina rakastanut sisustamista. Kuva Nora Myllymäki

Myyntipäällikkö Tiina Hakonen ehti olla työttömänä vuoden päivät. Sitten hän totesi, että työpaikka on luotava itse. Koska Hakonen on aina rakastanut sisustamista ja hän oli tehnyt uransa sisustus- ja kodintavaran parissa, päätti hän perustaa sisustustuotteita myyvän kaupan.

Nyt Willa Ihanuus on ollut avoinna Riihimäen Keskuskadulla noin yhdeksän kuukautta. Kun liikkeeseen astuu sisälle, tekee mieli pysähtyä hetkeksi. Kauppa on niin täynnä liikkeen nimen mukaisia, ihania tavaroita: on koriste-esineitä, kynttilöitä, tauluja, keittiötavaraa ja piensäilytysratkaisuja. Värimaailmaa hallitsevat hempeät pastellit ja vaaleat sävyt.

Käytännöllisiä tuotteita, joiden hinnat ovat kaikkien tavoitettavissa.

”Johtotähtenä tyylissä ovat rustiikkinen ja maalaisromanttinen, mutta pyrin tietysti kuuntelemaan asiakkaiden toiveita”, Hakonen kertoo. ”Tarkoitus on myydä käytännöllisiä tuotteita, joiden hinnat ovat kaikkien tavoitettavissa.”

Kevään sesongit – pääsiäinen, äitienpäivä, vappuja ja valmistujaisjuhlat – näkyvät Willa Ihanuuden valikoimissa. Lisäksi Hakonen on varannut oman soppensa askartelutarvikkeiden ja käsityöläisten tavaroiden myynnille.

”Paikalliset käsityöläiset voivat vuokrata oman hyllyn ja kaikki tulot menevät käsityöläiselle itselleen”, Hakonen sanoo.

Willa Ihanuus, Keskuskatu 1 L 1.: Verkkosivut ja Facebook.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0