Koirapuistot

Varsinaiset koirapuistot (aidatut alueet) sijaitsevat Peltosaaressa ja Istuinkiven sillan kupeessa Kokonkadulla. Koiran lenkittäjät voivat myös napata koirankakkapusseja mukaansa TiksPacin telineistä, joita on 15 eri puolilla Riihimäkeä.

TiksPac-telineet – koirankakkapusseja lenkin varrelta

Riihimäkeläiset yritykset ovat lähteneet sponsoroimaan koiraystävällisempää, siistimpää ja viihtyisämpää Riihimäkeä. TiksPacin 15 koirankakkapussitelinettä on sijoitettu eripuolille Riihimäen puistoja ja raittien varsia. Telineestä voi ottaa mukaansa yritysten sponsoroimia koirankakkapusseja ja puistotyöntekijät täydentävät pusseja telineisiin roskakierrosten ohessa. Katso telineiden sijainnit kartalla.

Vihreä koiratarra – koirankakkaroskiksia tiheämmin

Riihimäkeläisillä on mahdollisuus hakea maksuttomia koirankakkaroskis -tarroja Tietotuvasta. Lue lisää vihreästä koiratarrasta. Tarralla varustettu roskis kannattaa rekisteröidä myös osoitteessa koirankakkaroskis.fi. Tällöin roskiksen sijainti näkyy myös verkossa näkyvällä kartalla. Sivuilta voi käydä katsomassa lähialueille rekisteröityjä roskisten sijainteja.

Kokonkadun koirapuisto

Istuinkiven sillan kupeessa Kokonkadulla kauniissa koivikossa (katso sijainti kartalla) on koirapuisto, missä on erikseen merkityt aidatut alueet pienemmille ja isommille koirille. Vieressä on myös parkkipaikka (parkkikiekolla 1 h).

Kuva Kokonkadun koirapuistosta
Kokonkadun koirapuisto

Peltosaaren koirapuisto

Peltosaaressa oleva koirapuisto sijaitsee Hj. Elomaan ja V.I. Oksasen katujen kulmauksessa (katso sijainti kartalla). Puistossa on erilliset aitaukset pienille ja isoille koirille. Aitausten sisääntuloissa on tuulikaapit, jolloin koiranomistaja voi turvallisesti laskea lemmikkinsä irti ja saapuminen puistoon tapahtuu rauhassa muilta koirilta.

Peltosaaren koirapuiston taideroskis
Peltosaaren koirapuiston syväkeräysastioiden printtiverhouksen koirat piirsi Riihimäen lasten- ja nuorten taidekoulun oppilaat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koiria voi ulkoiluttaa myös Latupuistossa Päivöläntien ja Laaksokadun välissä, mutta alue ei ole aidattu. Katso Latupuiston sijainti kartalla.

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 9 Ei 6 Kyllä 9 Ei 6