Omakotitontit

Minne sinä haluaisit rakentaa oman omakotitalosi? Riihimäki on aktiivista kaupunkiasumista lähellä luontoa, kaukana kiireestä! Hyvien kulkuyhteyksien varrella, alle tunnin matkan päässä Helsingistä ja Tampereelta sijaitsevassa kaupungissa arki on sujuvaa.

Tiiviin kaupunkirakenteen ansiosta välimatkat kaupungin sisällä ovat lyhyet ja niin julkiset kuin kaupalliset palvelut ovat helposti kaikkien ulottuvilla. Luontoon kaipaava löytää lukuisia virkistys- ja ulkoilumahdollisuuksia. Kulttuuria janoavalle on tarjolla konsertteja, museoita, teatteria ja tapahtumia. Alueet sijaitsevat lähellä keskustaa, palveluja ja asemanseutua.

Tonttihakemus ja esitteet

Omakotitalotonttia voit hakea sähköisessä esittely- ja varauspalvelussa. Palvelussa näet ajantasaisen tonttitilanteen ja tonttien kaavatiedot. Lisäksi karttapohjaisessa palvelussa voi tutustua alueen peruspalveluihin. Palvelun käyttö vaatii rekisteröitymisen. Paperisia tonttihakemuksia tai esitteitä saa noutamalla tai tilaamalla kaupungin tonttimyynnistä, tonttimyynti@riihimaki.fi, p. 050 413 8147.

Varaus- ja luovutusehtoja >>

Lisätietoja

Tonttimyynti
Eteläinen Asemakatu 4, A-rappu, 3. krs.
sposti tonttimyynti@riihimaki.fi
p. 050 413 8147

 

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 2 Ei 22 Kyllä 2 Ei 22