Nuorisopalveluiden lomakkeet

Nuorisotoiminnan avustukset ovat haussa 29.3. – 30.4.2021 klo 14.30 mennessä.

Sähköisiin avustuslomakkeisiin

Huom. Tarvitset avustuksen hakua varten käyttäjätunnuksen Avustusverkkoon. Pääset tekemään käyttäjätunnushakemuksen Avustusverkko-sivuston valikosta. Sähköinen lomake on helppokäyttöinen, täytät vain pakollisiksi merkityt kentät. Tarvittaessa lisätietoja sähköpostitse marko.laitinen(at)riihimaki.fi.

Koronan aiheuttamien poikkeusten käsittely avustusprosessissa

Vuoden 2021 avustusten jaossa yhdistysten toimintaa arvioidaan ensisijaisesti vuoden 2019 toiminnan perusteella, mikäli toiminta, tapahtumat ja varainhankinta ovat koronaepidemian aiheuttamien toimintarajoitusten vuoksi olleet suppeampia vuonna 2020. Jos toimintaa on pystytty rajoituksista huolimatta kehittämään vuoden 2020 aikana, voidaan myös tämä huomioida toiminnan arvioinnissa. Liitä hakemukseen vuosia 2020 ja 2021 koskevat aineistot hakulomakkeen ohjeen mukaan, vuoden 2019 aineistoa ei tarvitse toimittaa uudelleen.

Tarvittaessa voit toimittaa hakemusten liiteasiakirjat jälkikäteen. Esimerkiksi yhtä allekirjoitusta vailla oleva aineisto voidaan käsitellä. Mikäli yhdistys on joutunut perumaan vuosi- tai kevätkokouksen, pystytään avustuspäätös tekemään allekirjoittamattoman tilinpäätöksen pohjalta. Toimita tilinpäätös 30.4. mennessä.  Toimita vahvistettu tilinpäätös ja toimintakertomus Avustusverkko-järjestelmään tai kaupungin kirjaamoon sähköpostitse kirjaamo@riihimaki.fi sitten, kun ne on asianmukaisesti hyväksytty yhdistyksessä.

Mikäli et voi käyttää sähköistä hakemusta, voit tulostaa hakulomakkeita alta tai noutaa niitä kaupungin Tietotuvasta, Eteläinen Asemakatu 2, Riihimäki, jonne ne myös palautetaan.

 

 

 

Päivitetty 16.6.2021


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 2 Ei 3 Kyllä 2 Ei 3