Liikuntapalveluiden lomakkeet

Liikuntapalveluiden toiminta- ja kohdeavustukset

Liikuntapalveluiden toiminta- ja kohdeavustukset yhdistyksille ovat haettavissa maanantaista 16.3.2020 – torstaihin 30.4.2020 klo 14.30 saakka. Avustukset haetaan www.avustusverkko.fi -palvelun kautta. Avustusverkon käyttö edellyttää käyttäjätunnuksia. Ohjeet tunnusten hakemiseksi ovat avustusverkko.fi-sivustolla. Lisätietoja: kati.hamalainen-myllymaki@riihimaki.fi tai paivi.kallio@riihimaki.fi.

Avustussääntö

Tarvittaessa hakemusten liiteasiakirjat voidaan kuitenkin toimittaa jälkikäteen ja esimerkiksi yhtä allekirjoitusta vailla oleva aineisto voidaan toimittaa käsiteltäväksi. Mikäli yhdistykset ovat joutuneet perumaan vuosi- tai kevätkokouksiaan, pystytään avustuspäätös tekemään allekirjoittamattoman tilinpäätöksen pohjalta. Tilinpäätös tulee toimittaa 30.4. mennessä. Sähköinen hakemusjärjestelmä sulkeutuu hakuajan päätyttyä, mutta liitteet voi lähettää kaupungin kirjaamoon sähköpostitse kirjaamo@riihimaki.fi. Vahvistettu tilinpäätös ja toimintakertomus toimitetaan kaupungin kirjaamoon sitten, kun ne on saatu asianmukaisesti hyväksyttyä yhdistyksessä.

Sähköiset lomakkeet – täytä ja lähetä verkossa

eLomake Liikuntapaikan varaushakemus – Kausi 2020-2021

eLomake Erityisliikuntakortti / -alennus

eLomake Liikuntayhdistyksen tiedot liikuntakalenteriin

eLomake Uimakoulun ilmoittautumislomake

eLomake Vauva- ja taaperouinnin ilmoittautumislomake

  • Huomioitahan, että uintipäivinä on jaksolla 2 tiistai ja sunnuntai. Lomakkeella on vielä virheellisesti tieto, että viikonlopun uintipäivä olisi lauantai.

 

Tulostettavat lomakkeet – tulosta, täytä ja palauta osoitteeseen:

Liikuntapaikkavaraus, kertavaraus
Liikuntapaikkavaraus, vakiovuoro

  • Palautus: Riihimäen kaupunki/Kulttuuri ja hyvinvointi, PL 125, 11101 Riihimäki tai liikuntapalveluneuvoja Päivi Kallio, Salpausseläntie 16, 11100 Riihimäki

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 9 Ei 20 Kyllä 9 Ei 20