Kulttuuripalveluiden lomakkeet

Avustuksia haetaan tänä vuonna ensisijaisesti sähköisillä lomakkeilla Avustusverkko-järjestelmän kautta.

Kulttuurin toiminta-avustukset yhdistyksille ja kohdeavustukset yksityisille ovat haettavissa 16.3.2020 – 30.4.2020 klo 14.30 saakka. Avustukset haetaan ensisijaisesti Avustusverkko.fi -palvelun kautta.

Sähköisiin avustuslomakkeisiin >>

Huom. Avustusverkon käyttö edellyttää henkilökohtaisia käyttäjätunnuksia. Ohjeet tunnusten hakemiseksi ovat avustusverkko.fi-sivustolla. Sähköinen lomake on helppokäyttöinen. Vain pakollisiksi merkityt kentät on täytettävä. Käyttöopastusta saa tarvittaessa soittamalla p. 040 3304701 tai sähköpostitse anna.vesen (at) riihimaki.fi.

Tarvittaessa hakemusten liiteasiakirjat voidaan kuitenkin toimittaa jälkikäteen ja esimerkiksi yhtä allekirjoitusta vailla oleva aineisto voidaan toimittaa käsiteltäväksi. Mikäli yhdistykset ovat joutuneet perumaan vuosi- tai kevätkokouksiaan, pystytään avustuspäätös tekemään allekirjoittamattoman tilinpäätöksen pohjalta. Tilinpäätös tulee toimittaa 30.4. mennessä. Sähköinen hakemusjärjestelmä sulkeutuu hakuajan päätyttyä, mutta liitteet voi lähettää kaupungin kirjaamoon sähköpostitse kirjaamo@riihimaki.fi. Vahvistettu tilinpäätös ja toimintakertomus toimitetaan kaupungin kirjaamoon sitten, kun ne on saatu asianmukaisesti hyväksyttyä yhdistyksessä.

 

Mikäli sähköistä hakemusta ei ole mahdollista käyttää, hakulomakkeita voi tulostaa.

Tulostettavat lomakkeet – tulosta, täytä ja lähetä postitse tai palauta Tietotupaan.

Kulttuurin toiminta-avustushakemus 2020

Kulttuurin toiminta-avustushakemus 2020

Kulttuurin kohdeavustushakemus 2020

Kulttuurin kohdeavustushakemus 2020

Avustussääntö

Lähetä postitse: Riihimäen kaupunki / Kulttuuri- ja tapahtumapalvelut, PL 125 , 11101 Riihimäki.

Palauta: Tietotupa, Eteläinen Asemakatu 2, Riihimäki

 

 

 

 

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 5 Kyllä 1 Ei 5