Kulttuuripalveluiden lomakkeet

Kulttuurin toiminta-avustukset yhdistyksille ja kohdeavustukset yksityisille ovat haettavissa 29.3.2021 – 30.4.2021 klo 14.30 saakka.

Tutustu avustussääntöön ennen hakemuslomakkeiden täyttämistä.

Hae avustusta ensisijaisesti Avustusverkko-järjestelmässä.

Avustusverkon sähköisiin lomakkeisiin >>

Avustusverkon käyttö edellyttää henkilökohtaisia käyttäjätunnuksia. Ohjeet tunnusten hakemiseen löytyvät sivustolta. Sähköinen lomake on helppokäyttöinen. Vain pakollisiksi merkityt kentät on täytettävä. Käyttöopastusta saat tarvittaessa soittamalla p. 040 3304701 tai sähköpostitse anna.vesen (at) riihimaki.fi.

Koronan aiheuttamien poikkeusten käsittely avustusprosessissa

Vuoden 2021 avustusten jaossa yhdistysten toimintaa arvioidaan ensisijaisesti vuoden 2019 toiminnan perusteella, mikäli toiminta, tapahtumat ja varainhankinta ovat koronaepidemian aiheuttamien toimintarajoitusten vuoksi olleet suppeampia vuonna 2020. Jos toimintaa on pystytty rajoituksista huolimatta kehittämään vuoden 2020 aikana, voidaan myös tämä huomioida toiminnan arvioinnissa. Liitä hakemukseen vuosia 2020 ja 2021 koskevat aineistot hakulomakkeen ohjeen mukaan, vuoden 2019 aineistoa ei tarvitse toimittaa uudelleen.

Tarvittaessa voit toimittaa hakemuksen liiteasiakirjat jälkikäteen ja voit lähettää käsiteltäväksi esimerkiksi yhtä allekirjoitusta vailla oleva aineiston. Jos yhdistys on koronarajoitusten vuoksi joutunut perumaan vuosi- tai kevätkokouksen, voidaan avustuspäätös tehdä allekirjoittamattoman tilinpäätöksen pohjalta. Toimita tilinpäätös 30.4. mennessä.  Toimita vahvistettu tilinpäätös ja toimintakertomus Avustusverkko-järjestelmään tai kaupungin kirjaamon sähköpostiin kirjaamo@riihimaki.fi sitten, kun ne on asianmukaisesti hyväksytty yhdistyksessä.

Jos et voi täyttää sähköistä hakemusta verkossa, voit tulostaa lomakkeen ja postittaa tai palauttaa sen Tietotupaan. Merkitse kuoreen selkeästi, että se sisältää avustushakemuksen.

Tulostettavat lomakkeet

Kulttuurin toiminta-avustushakemus / koneella täytettävä (word)

Kulttuurin toiminta-avustushakemus / käsin täytettävä (pdf)

Kulttuurin kohdeavustushakemus / koneella täytettävä (word)

Kulttuurin kohdeavustushakemus / käsin täytettävä (pdf)

Lähetä postitse: Riihimäen kaupunki / Kulttuuri- ja tapahtumapalvelut, PL 125 , 11101 Riihimäki.

Palauta: Tietotupa, Eteläinen Asemakatu 2, Riihimäki


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 5 Kyllä 1 Ei 5