Avoimet työpaikat Kuulutus

Palveluohjaaja palveluohjauksen ja lapsiperheiden sosiaalityön tehtäviin (haku päättyy 1.4.2019 klo 8)

Palveluohjaaja, määräaikainen 31.3.2020 saakka

Haluatko meille tekemään merkityksellistä työtä?

Riihimäen kaupungilla palveluohjaajan tehtävät ovat palveluohjauksen ja lapsiperheiden sosiaalityön tehtäviä. Hoidamme ammattitaidolla virka-aikaiset päivystykset, palvelutarpeen arvioinnit sekä lastensuojelutarpeen selvitykset. Tärkeinä asiakkainamme palvelua saavat myös erityisen tuen tarpeessa olevat ja lastensuojeluasiakkaat.

Riksun kaupungilla on käytössä moninaiset työn tekemisen muodot ja haluamme, että työsi tukee myös muuta elämääsi. Meillä sinulla on halutessasi osittainen etätyö ja työmatkoja tukee mobiilityöaika. Palveluohjaajan työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä. Palveluohjaajalla on yleistyöaika. Saat meillä halutessasi aktiivista työnohjausta ja voit osallistua työtäsi tukeviin koulutuksiin.  Tarjoamme työn innostuneessa ja kehittämismyönteisessä työyhteisössä.

Edellytämme työkokemusta lastensuojelusta ja/tai lapsiperheiden palveluista. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä verkostojen kanssa työskentelyyn. Työ edellyttää palvelujärjestelmän tuntemusta, itsenäistä työn hallintaa, paineensietokykyä sekä hyvää kirjallista ilmaisukykyä. Eduksi luetaan kokemus palvelujen kehittämis- ja muutostyöstä. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Kelpoisuusehtona on lain 272/2005 6 § mukainen pätevyys (tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan amk-tutkinto tai aiempi opistotasoinen vastaava tutkinto). Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.  Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja: Palvelupäällikkö Marjo Mutanen, p. 019 758 4222, marjo.mutanen@riihimaki.fi

Hakemukset 1.4.2019 klo 8 mennessä www.kuntarekry.fi

Mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi/Riitta Lähteenmäki, PL 125, 11101 Riihimäki.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.