Joukkoliikenne Koulut Liikenne ja kadut Sivistyspalvelut Sosiaalipalvelut Vammaispalvelut Vanhuspalvelut Varhaiskasvatus

Paikallisliikenteen pysäkkiaikataulut julkaistu

Paikallisliikenteen pysäkeillä olevat aikataulut löytyvät nyt myös sähköisenä julkaisuna.
Julkaisu löytyy aikataulut ja reitit -sivulta.

Julkaisussa pääset siirtymään helpoiten haluamasi pysäkin aikatauluun painamalla sivujen 3-10 karttakuvissa näkyviä sinisiä pysäkin numeroita. Pysäkeillä, joilla numero on musta, ei tällä hetkellä ole pysäkkiaikataulua. Siirtymiseen voi käyttää myös tiedostossa valmiiksi olevia kirjanmerkkejä tai esimerkiksi hakutoimintoa. Mikäli karttalinkit tai kirjanmerkit eivät toimi, suosittelemme kokeilemaan tiedoston avaamista toisella sovelluksella / ohjelmalla.

Julkaisu sisältää siis kaikkien sellaisten pysäkkien aikataulut, joilla on myös paperinen aikataulu. Aivan kaikkien pysäkkien aikatauluja ei siis ole, mutta suurimmalle osalle eniten käytetyistä pysäkeistä löytyy aikataulu. Lisäksi joissakin tapauksissa linjan saapumisaika pysäkille on pääteltävissä reitin edellisen tai seuraavan pysäkin aikataulusta.

Tulevaisuudessa julkaisuun on tarkoitus lisätä loppujenkin pysäkkien sekä seutuliikenteen aikataulut.

Tulosteita palveluneuvonnasta ja Tietotuvasta

Koti- ja vanhuspalveluiden palveluneuvonta ja Tietotupa tulostavat tarvittaessa pysäkkiaikatauluja.

Koti- ja vanhuspalveluiden palvelupiste sijaitsee Yritystalolla (Eteläinen Asemakatu 4, A-rappu) ja on avoinna arkipäivisin klo 9-12.
Tietotupa sijaitsee Matkakeskuksen korkeassa osassa (Eteläinen Asemakatu 2, 1. kerros) ja on avoinna ma-to klo 8-15 sekä perjantaisin ja aattopäivinä klo 8-14.30.



OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.